Furkan Vakfı Siirt üyeleri, Alpaslan Kuytul'un tutuklanmasını protesto etti

Furkan Vakfı üyeleri, Alpaslan Kuytul'un tutuklanması ve Ağrı'ya sevk edilmesini protesto etti. Protesto yapan vakıf üyeleri, Siirt'in Güres caddesinde açtıkları pankart eşliğinde yürüyüş yaptılar.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Alparslan Kuytul'un tutuklanması Siirt'teki Furkan Vakfı Üyeleri tarafından protesto edildi.

Furkan Vakfı Üyeleri Güres Caddesinde açtıkları pankart ile Alparslan Kuytul'un tutuklanmasını protesto etti.

Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul, iş insanı Koray Sarısaçlı'nın kaçırılmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Adana Kürkçüler Cezaevi'ne gönderilmişti. Adana Kürkçüler Cezaevi'ne gönderilen Kuytul, ardından Ağrı'daki Patnos L Tipi Kapalı Cezaevi'ne sevk edilmişti.

Adana Siirt Yolunda Önemli Açıklamalarda Bulunmuştu.

Furkan Vakfı Siirt Şubesinin verdiği iftar yemeği için Adana'dan Siirt'te gelirken konuşan Kuytul, "Bir suikast planı olduğundan şüpheleniyorum" demişti.

Kuytul, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

 "Adana'dan Siirt'e iftar programı için giderken 5 defa arabadan indirdiler. Ben hayatımda böyle sıkı bir arama görmedim. Bir suikast planı olduğundan şüpheleniyorum. Bir suikast olursa bunu yapan Türk derin devletidir! Tetikçinin kim olduğuna bakmayın."

Furkan Vakfı Siirt üyeleri, Alpaslan Kuytul'un tutuklanmasını protesto ettiFurkan Vakfı Siirt üyeleri, Alpaslan Kuytul'un tutuklanmasını protesto etti

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN