Erdoğan'dan kara harekatı çıkışı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınır ötesinde Irak ve Suriye'ye olası kara harekatı tartışmaları hakkında yaptığı açıklamada, 'Bizim için tek bir ölçü vardır, o da kendi vatandaşlarımızın güvenliğidir. Bu güvenlik nereden başlayacaksa oraya kadar gitmek hakkımızdır' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin Yusufeli Barajı ve HES, Yeni Bağlantı Yolları ve Tünelleri, Yeni Yerleşim Bölgesi Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamasının satır başları şöyle oldu:

Biz bu kutlu mücadeleyi verirken, büyük ve güçlü Türkiye'yi engelleme çabaları da sürüyor. Asırlardır bu millete ihanet edipte sonrasında iflah olan kimse yoktur. Taksim'de gerçekleştirilen alçak saldırıya cevabımızı terör hedeflerini yerle yeksan ederek verdik. Kendilerini en güvenli hissettikleri yerlerde başına yağan bombaları hazmedemeyen teröristler bu kez de sınırda sivil insanları hedef aldı. 4 yaşında çocuk ya. 4 yaşında şehdimiz, 22 yaşında öğretmenimiz şehit oldular.

Ülkemiz sınırlarına saldırıların kaynağını biliyoruz. Bu teröristlerin kimliklerini biliyoruz. Aynı zamanda bu teröristleri kimlerin silahlandırdığını biliyoruz. Biz Suriye sınırlarımızın güvenliğe kavuşturulması için üzerimize düşeni yerine getirdik. Artık bu saatten sonra bizim için tek bir ölçü vardır, o da kendi vatandaşlarımızın güvenliğidir.

"BU GÜVENLİK NEREDEN BAŞLAYACAKSA ORAYA KADAR GİTMEK HAKKIMIZ"

Artık bu saatten sonra bizim için tek bir ölçü vardır, o da kendi vatandaşlarımızın güvenliğidir. Bu güvenlik nereden başlayacaksa oraya kadar gitmek hakkımızdır. Bu çizgiyi olması gereken yere kadar çekmemize kimse mani de olamaz karşı da çıkamaz. Birkaç gündür uçağımızla, topumuzla teröristlerin ensesindeyiz. En kısa sürede tankımızla, askerimizle hepsinin kökünü kazıyacağız.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN