Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenski ile görüştü! Sosyal medyadan yapılan açıklama dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk olarak İngiltere Başbakanı Johnson ile daha sonra Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşme sonrası Zelenski sosyal medyadan, 'Türkiye'nin düzenli desteği için minnettarız. Rusya Federasyonu'nun devam eden saldırıları ve nükleer terörizmi hakkında kendisini bilgilendirdim. Saldırganlığı bitirmeliyiz' sözlerine yer verdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna'daki savaşa ele almak için bugün önce Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson ve daha sonra da Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski'yle telefonda görüştü.

"SALDIRGANLIĞI BİTİRMELİYİZ"

Zelenski Twitter'dan yapığı açıklamada, " Türkiye'nin düzenli desteği için minnettarız. Rusya Federasyonu'nun devam eden saldırıları ve nükleer terörizmi hakkında kendisini bilgilendirdim. Saldırganlığı bitirmeliyiz" dedi.

 

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşen Ukrayna lideri Zelenski: Türkiye'nin istikrarlı desteği için minnettarız

ERDOĞAN, JOHNSON'LA DA GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı başta olmak üzere bölgesel gelişmeler ve Türkiye-İngiltere ilişkileri ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısının derhal sonlandırılması ve acilen ateşkese gidilmesi için çaba göstermeyi sürdürdüklerini ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin terörle mücadelede NATO müttefiklerinden samimi destek beklentisini yineledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN