CHP Genel Başkan Yardımcısı Kurtalan ilçesi Meslek Yüksekokulu İçin Meclise Soru Önergesi Sundu

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Kurtalan ilçesi Meslek Yüksekokulu bina sorununu TBMM'ne taşıdı ve arazi tahsisi yapılmasına rağmen yüksek okul inşasının neden başlamadığını sordu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Kurtalan Meslek Yüksekokulu’nun bina sorununu soru önergesi yoluyla Meclis gündemine taşırken, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın yanıtlaması talebiyle TBMM Başkanlığı’na sunduğu soru önergesinde, Kurtalan’da açılması planlanan Meslek Yüksek Okulu inşaatı için 2020 yılında ilçede 15 dönümlük arsa tahsisi yapıldığını, aradan geçen 2 seneye rağmen yüksek okulun inşası için herhangi bir adım atılmadığına yönelik açıklamalar bulunduğunu belirtti.

Ağbaba, “Arazi tahsisi yapılmasına rağmen yüksek okul inşası neden başlamamaktadır. Yüksek okul inşası için gerekli ödenekler ayrılmış mıdır? Yüksek okulun inşası için planlanan bir tarih bulunmakta mıdır? Yüksek okul inşasının bugüne kadar başlamaması noktasında herhangi bir bürokratik engel bulunmakta mıdır?” sorularını yöneltti.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Muhammet | 21 Haziran 2022 19:28

    Umarin ses getirir gercekten ihtiyac var

BUNLARA DA BAKIN