Baykan Kaymakamı Emin Bağlı ve Belediye Başkanı Murat Akgün, Öğrencilere Sınıflarında Kitap Seti Hediye Etti

Baykan Kaymakamı Emin Bağlı ve Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün, 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla Beldede bulunan okullarda öğrenim gören öğrencilere kitap seti hediye etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Veysel Karani Belediyesi   2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla Beldede  bulunan okullarda öğrenim gören öğrencilere kitap seti hediye etti. Baykan ve Veysel Karani  Belediye’sinin destekleriyle hazırlanan setleri dağıtmak için Gazi Mustafa Kemal İlköğretim okuluna giden Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün , “Gençlik eşittir gelecek diyoruz; çocuklar bizim geleceğimiz, en kıymetli varlıklarımız. Biz, yerel yönetimlerde etrafı, bütün sokakları altın kaplasak da önemli değil. Önemli olan eğitimdir, önemli olan gençlerimizdir, çocuklarımızdır” dedi.

“ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ EN KIYMETLİ VARLIKLARIMIZ”

Başkan Akgün, konuşmasında şunları kaydetti:

“Gençlik eşittir gelecek diyoruz. Çocuklar bizim geleceğimiz, en kıymetli varlıklarımız.  Biz, yerel yönetimlerde etrafı, bütün sokakları, altın da kaplasak önemli değil. Önemli olan eğitimdir, önemli olan gençlerimizdir, çocuklarımızdır. Onları yetiştirerek biz aslında geleceğimizi inşa ediyoruz. Geleceğimizin inşası için çocuklarımıza yapmış olduğumuz bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

“İLK EMRİ OKU OLAN MEDENİYETİN EVLATLARIYIZ”

“Toplumda eğitimin ne kadar kıymetli olduğunu medeniyetimiz çok net bir şekilde ortaya koyuyor,” diyen Başkan Akgün, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İlk emir olarak ‘oku’ diyen bir medeniyetin evlatlarıyız. Biz biliyoruz ki cehalet en büyük düşmanımızdır. Eğitim, bir toplumdaki tüm yaraları tüm sorunları, tüm problemleri çözen en önemli konudur ve biz de göreve başladığımız günden itibaren heyecanla eğitim desteğimize devam ediyoruz. Bugün 250  çocuğumuza verdiğimiz bu setlerle bunu da tekrar gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Veysel Karani’mize  hayırlı uğurlu olsun.”

“OKULLARIMIZDA  EĞİTİM ÖĞRETİME HAZIRIZ”

 Veysel Karani  Belediyesinin eğitime verdiği destekten dolayı Başkan Akgün’e teşekkür Baykan  İlçe Milli Eğitim Müdürü Vahap Gülmez , “Veysel Karani'de bulunan öğrencilerimize  kitap seti  yardımında bulundular. Cumhuriyetin yüzüncü yılında geleceğin yüzyılını inşa edecek öğrencilere katkıda bulundukları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Baykan 'da okullarımızda  eğitim öğretime hazırız” İfadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen kitap seti dağıtımında Başkan Akgün'e Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Emin Bağlı ve Baykan İlçe Milli Eğitim Müdürü Vahap Gülmez'de eşlik etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN