Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu'nun Anneler Günü Mesajı: Varlıkları Ömre Bedel

Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Hacıbektaşoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İlk öğretmenimiz, ilk hamimiz sınırsız sevgi ve sabrın sahibi annelerimizin ‘Anneler Gününü' kutlarım.

Ömürlerini ailelerine vakfeden annelerimize sonsuz hürmet ve saygı borçluyuz. Onlar, sağlıklı bireylerin yetişmesinde, sosyalleşmesinde toplumun en önemli gücüdür.

Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) tarafından, cennet annelerimizin ayakların altında müjdelenirken, inancımız açısından annelik makamının kutsiyeti ortaya konmuştur. Bu bakımdan doğumdan itibaren, evlatları üzerinde kol kanat geren, canını dişine takan annelerin hakkı ödenmeyecek kadar büyüktür. Onların huzurlu ve mutlu olmalarını sağlamak evlatların borcudur.

Pandemi nedeniyle 2 yıl onlardan uzak yaşadık, kucaklaşamadık, hüzünlendik, bu süre zarfında onları çok özledik. Artık gerekli tedbirleri alıp sarılmaya, kucaklaşmaya, hasret gidermeye engelimiz yok. Gözleri yollarda, kulakları çalan kapıda olan anneleri yalnız bırakmayalım.

Bu özel günlerde önce kahraman şehitlerimizin anneleri olmak üzere, çevremizde çeşitli sebeplerle evlatlarını kaybetmiş, acılar yaşamış annelerimizi de yalnız bırakmayıp ziyaret edelim. Yılın her günü kalplerimiz karşılıksız sevgi ve sabrın timsali annelerimiz için atmalı ve her gün hatırlamalıyız.

Varlıkları bir ömre bedel olan, başta kahraman şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere, tüm annelerimizin ‘Anneler Gününü' kutluyor, nice anneler gününe sağlık ve sıhhatle ulaşmayı temenni ediyorum.”

ÇOK OKUNANLAR
Pervari'de Sıcak Saatler... Yaralılar var!
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Bakan Göktaş: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te Hakkında 4 Ayrı Suçtan Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı!
Kira getirisi en yüksek olan iller belli oldu: İlk 10'da Siirt sürprizi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR