Vali Hacıbektaşoğlu, Engelsiz Yaşam Merkezini Ziyaret Etti, Engelliler Haftasını Kutladı

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu ile birlikte 'Siirt Engelsiz Yaşam, Bakım Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan engelli vatandaşları ziyaret ederek, engelliler haftasını kutladı.

TAKİP ET:
Vedat Aydın

Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Gökhan Marakçı'dan Engelsiz yaşam Merkezinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu, Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile engelli bireylerin katkılarıyla yapılan ‘El Sanatları ve Resim Sergisi'ni gezerek, el emeği göz nuru ürünleri inceledi. Engelli bireylerle sohbet ederek, kendilerini kutladı.

Engelsiz Yaşam, Bakım Rehabilitasyon Merkezi bahçesinde düzenlenen Fidan dikim etkinliğine de katılan Vali Hacıbektaşoğlu, engelli bireylerle birlikte fidanları toprakla buluşturdu.

Daha sonra Engelliler haftası kapsamında merkezin çok amaçlı salonunda düzenlenen programa katılan Vali Hacıbektaşoğlu, buradaki engelli bireylerin seslendirdiği türkülere eşlik etti.

Engelliler haftasını kutlayan Vali Hacıbektaşoğlu, Toplumsal bilinç ve farkındalığın oluşturulması açısından engellilerin sorunlarını ve engellilere yönelik yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi.

Buradaki program Şiir dinletisi ile sona erdi.

Programa, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Halil Doğanay, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Bülbül ve bazı kurum müdürleri katıldı.

ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Pervari'de iki aile arasında silahlı kavga: 1'i ağır 5 yaralı
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
BUNLARA DA BAKIN
Siirtli İş İnsanı Yılmaz Konuk'tan Bodrum'da Denize Yakın Uygun Fiyata Ev Sahibi Olma Fırsatı
Siirt'te O Bölgede Yaşanan Kazaların Ardı Arkası Kesilmiyor! Yetkililer Neden Önlem Almıyor?
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR