Ünlü ilahiyatçı Hayrettin Karaman'dan Survivor çıkışı: İzlemek caiz değil

Ünlü ilahiyatçı Hayrettin Karaman, Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor yarışması hakkında dikkat çeken bir çıkışta bulundu. Karaman, Survivor izlemenin caiz olmadığını dile getiren Karaman, yeni bir tartışma başlatmış oldu.

TAKİP ET:
Akif Özalp

Yeni Şafak yazarı ilahiyatçı Hayrettin Karaman, okuyucularından gelen soruları yanıtladı. Karaman'ın Acun Ilıcalı'nın Survivor yarışması hakkında verdiği fetva ise dikkat çekti. "KADIN VE ERKEK AYNI YERDE YATABİLİYOR"

Karaman'ın okuyucusu "Survivor, kadın erkek beraber bir adada yaşayan bir yarışma programıdır. Mahrem olan kadın ve erkek aynı yerde yatabiliyor, mahrem yerleri açık ve vücutlarını görebiliyor, yarışmayı kazandıklarında birbirlerini öpebiliyor, sarılabiliyor. Bu tür programlara katılmak veya izlemek caiz mi, kazanılan para helâl mi?" diye sordu.

"İZLEMEK ELBETTE CAİZ DEĞİLDİR"

Karaman bu soruya şöyle yanıt verdi: "Tarif ettiğiniz davranışlar İslam dini ve ahlakına ve bizi biz yapan değerlerimize aykırıdır, ayıptır ve günahtır. Bu davranışları içeren bir faaliyete katılmak ve bunu izlemek elbette caiz değildir. Günah işleyerek kazanılan para da helâl olmaz."

ÇOK OKUNANLAR
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te evinin damından düşen vatandaş hayatını kaybetti
Şanlıurfa Otogarında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 10 Yaralı
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
BUNLARA DA BAKIN
Bakan Tekin duyurdu: Öğretmen atamaları ne zaman açıklanacak?
Komşu ilimizde belediyede çalışan 'bankamatik personelleri' tespit edildi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR