Siirtli Boksörler Mersin ve Elazığ'da İlimizi Temsil Edecek

Siirt'te düzenlenen okul sporları kapsamında dereceye giren öğrenciler, Mersin ve Elazığ'da düzenlenecek boks müsabakalarında ilimizi temsil edecek.

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Siirt'te yapılan okul sporları boks müsabakaları kapsamında dereceye giren öğrenciler, Mersin ve Elazığ'da düzenlenecek boks müsabakalarında 6 Mart ile 13 Mart tarihleri ile 3 Nisan 10 Nisan tarihleri arasında ilimizi temsil edecek.

Müsabakalarda dereceye giren, 46 kg Özlem Yıldız, 48 kg Yusuf Kaya, 51 kg Veysel Ertaş, 63.5 kg Erdal Şendur, Dilek Minaz 46 kg, Emrullah can 57 kg, Tuğana Üniş 70 kg, Yusuf Ekmen 46 kg, Mariye Yıldız 50 kg, Elanur Biyan 54 kg, Üveys Erdoğan 60 kg, Alican Pelen 63 kg ve Ahmet Erdem sporcular ilimizi Mersin ve Elazığ'da temsil edecek.

Müsabakalara katılan Siirt Belediyesi Boks Kulübü öğrencileri, 7 il birinciliği, 6 il ikinciliği alarak müsabakalara damga vurdu.

Siirt Belediyesinde boks antrenörü Vedat Kayıkçı, yaptığı açıklamada, "Siirt belediye boksörleri 13 sporcuyla katıldığımız okul sporlarında 7 il birinciliği 6 il ikinciliğiyle tamamladık. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Spor İşleri Müdürümüz ve Boks İl Temsilcisi Aydın Özev ve Metin Bedirhanoğlu ve yardımcı antrenör Halil Tez'e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Mersin ve Elazığ'a gidecek sprocularımızı tebrik ederiz." dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Pervari'de Sıcak Saatler... Yaralılar var!
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Bakan Göktaş: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te Hakkında 4 Ayrı Suçtan Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı!
Kira getirisi en yüksek olan iller belli oldu: İlk 10'da Siirt sürprizi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR