Siirt'te İlköğretim Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanacak

İlköğretim Haftası 13 Eylül 2022 Salı günü ilimizde törenlerle kutlanacak. Düzenlenen programa göre; bayram kutlama programı 13 Eylül 2022 Salı günü saat 09.30'da Cumhuriyet Meydanında ATATÜRK Anıtına Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi sunulmasıyla başlayacak.

TAKİP ET:
Akif Özalp

Buradaki tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla sona erecek. Tören programı saat 10.00'da Siirt/Merkez Şehit Kürşat Güneş İlkokulunda yapılacak törenle devam edecek.

Buradaki tören Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayacak.

Günün anam ve önemini belirten konuşmaların ardından, okula yeni başlayan 1. Sınıf öğrencilerine “Okula Hoş Geldiniz” çiçeğinin sunulması ile devam edecek. Tören, Merkez Şehit Kürşat Güneş İlkokulu öğrencileri tarafından günün anlam ve önemi ile ilgili şiirlerin okunması ve eğitim-öğretim ile ilgili özlü sözlerin okunmasının ardından sona erecek.


ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
Siirt'te Kahreden Kaza! Devrilen Traktörün Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te evinin damından düşen vatandaş hayatını kaybetti
BUNLARA DA BAKIN
Siirt ve 76 ilde çocuk müstehcenliği operasyonu: 156 gözaltı
Siirt'te Spor ve Sağlık Rüzgarı: Yeşilay Bisiklet Turu 5 Mayıs'ta başlıyor!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR