Siirt'te İlçe ve Köy Yatırımları İçin 23 Milyon TL Ödenek Ayrıldı!

Köylerin Alt Yapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı, Vali Osman Hacıbektaşoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi.

TAKİP ET:
Akif Özalp


Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Hacıbektaşoğlu'nun yanı sıra, Vali Yardımcısı Fatih Kurt, İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclis Başkanı Cihangir Bayram, ilgili kurum amirleri ile Köylere Hizmet Götürme Birliği personeli katıldı.

İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan bilgilendirme sunumuyla başlayan toplantıda, ilimiz için tahsis edilen 23.319.342 Tl KÖYDES ödeneğinin ilçeler bazında yol, ulaşım hizmetleri ile köy içme suyu alanlarında ihtiyaçların tespiti ve değerlendirilmesi yapıldı.

Vali Hacıbektaşoğlu, toplantıda köylere yapılacak yatırımların proje süreçlerinin her aşamasının titizlikle takip edilmesini, ödeneklerin verimli, etkin ve hızlı şekilde kullanılması yönünde ilçe kaymakamları ile ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatları verdi.

Köydes projelerinin köylere hayat verdiğini belirten Vali Hacıbektaşoğlu, köyde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarının yükseltildiği sözlerine ekledi.

Toplantıda, yürütülecek projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunulmasının ardından toplantı sona erdi.

ÇOK OKUNANLAR
Pervari'de Sıcak Saatler... Yaralılar var!
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Bakan Göktaş: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
BUNLARA DA BAKIN
Siirt Özel İdare Spor küme düştü
Son dakika: İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR