Siirt Spor'a Para ve Seyircisiz Oynama Cezası!

SİİRT İL ÖZEL İDARESİ SPOR-ARTVİN HOPASPOR maçında yaşananlardan dolayı PFDK Siirt İl Özel İdare Spor para ve seyircisiz oynama cezası verdi.

TAKİP ET:
Akif Özalp

Profesyonel futbol disiplin kurulu, Hopaspor maçının ardından maçta yaşananları gerekçe göstererek Siirt İl özel İdare Spor'a ceza verdi. 7500 TL para ve 1 resmi müsabakada seyircisiz oynama cezası veren PFDK, verilen kararı TFF'nin internet sayfasında yayınladı. Çirkin Ve Kötü Tezahürat Nedeniyle

PFDK, 5 Mart tarihinde oynanan SİİRT İL ÖZEL İDARESİ SPOR-ARTVİN HOPASPOR maçında taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedenile Siirt İl Özel İdare Spor'a 7500 TL para 1 maç seyircisiz oynama cezasına çarptırdı.

PFDK'nın verdiği karar şöyle:

SİİRT İL ÖZEL İDARESİ SPOR Kulübünün, 05.03.2023 tarihinde oynanan SİİRT İL ÖZEL İDARESİ SPOR-ARTVİN HOPASPOR TFF 3. Lig 3. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 7. kez gerçekleştirilmesinden dolayı1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 7.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir.

ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
Siirt'te Kahreden Kaza! Devrilen Traktörün Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te evinin damından düşen vatandaş hayatını kaybetti
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te İş Yerine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı
Siirt'te 'Camiye Namaza Gel, Hadisleri Topla Büyük Ödülü Kazan' projesi tamamlandı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR