Memleket Partisi Siirt İl Başkanı Geçgel'den Seçim Açıklaması

Memleket Partisi Siirt İl Başkanı Vedat Geçgel, Siirt halkından Muharrem İnce'ye oy vermesini talep etti.

TAKİP ET:
Haber Merkezi
Reklamlara Tıklayarak Bize Destek Olabilirsiniz!

Memleket Partisi'nin en önemli hedefinin gençlere iş olanağını artırmak olduğunu belirten Geçgel, “Gençlerimize iş olanağı yani yapacağımız tek şey iş. Öncelikle eğitim yani biliyoruz bugün günümüzde belli yani şu anda eğitim adına çok eksiklikler var. Genel Başkanımız Muharrem İnce'nin söylediği şey eğitim eğitim eğitim. Eğitim olmadan kültürünü almadan eğitimini almayan bir insan hiçbir şey yapamaz.” Dedi. Siirtliler hangi Cumhurbaşkanı adayına oy versin?

Siirtlilerin seçimde Muharrem İnce'ye destek vermesini isteyen Geçgel, şu ifadelere yer verdi:
“Siirtliler şöyle bir şey, Siirtliler kendini zaten bilen insanlar nereye neyi vereceğini nasıl yapacağını çok iyi bilen insanlar. Şu var kahvehaneleri kapatalım atölyeleri açalım. İş sağlayalım. İnsanlar çalışsın insanlar iş yapsın. Biz bunların isteğindeyiz. Bu yüzden Muharrem İnce'ye verilmesini istiyoruz çünkü kendisi bir öğretmen bir eğitimci, eğitimci toplumun en önemli yapı taşıdır, her şeyi yeniden düzeltebilir.
Her şeyden önce eğitim mesela okullarımız olsun öğretmenlerimiz olsun. Bir ara bir kanal ile bir röportaj yaptık şu anda normal sağlık ocağındaki bir doktor profesör konumunda niye çünkü ülkeyi terk eden birçok doktorlarımız oldu. Gerek yok. Ülkemizde kalsınlar, insanlarımıza hizmet etsinler. Bazı insanlarımız ameliyat olmak istiyor dışarıdaki doktoru bekliyor. O giden doktor da Türkiye'den gitmiş seçilmiş insanlar yani.”

ÇOK OKUNANLAR
Pervari'de Sıcak Saatler... Yaralılar var!
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Bakan Göktaş: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
BUNLARA DA BAKIN
Siirt Belediyesi kaçak su kullanımının önüne geçmek için çalışma başlattı
4 ayrı suçtan aranan şahıs Hakkari'de yakalandı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR