Kendini 'şifacı' olarak tanıttı, 'cinsel istismar'dan tutuklandı

Tunceli'de, kendisini, 'şifacı' olarak tanıtan Hasan Vural'ın (69), parkta, 19 yaşındaki zihinsel engelli kıza tacizde bulunduğu anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Vural, kızın ailesinin şikayetiyle gözaltına alınıp, 'cinsel istismar' suçundan tutuklandı.

TAKİP ET:
Vedat Aydın

Tunceli kent merkezinde bir parkta; yaklaşık 2 yıldır kendisini, 'Ben öldüm, geri döndüm, sürekli uçuyorum ve insanların üstündeki nazarı çıkarıyorum, şifacıyım' diye tanıtan Hasan Vural, bankta oturan bir kızın yanına oturup "Sende nazar var, ben çıkarayım" dedi.

TACİZİ KAMERAYA YANSIDI

Kısa süre sonra kızın elini tutan, boynuna ve beline dokunarak, hırkasının altından masaj yapan Vural'ın görüntüleri, parktaki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. TUTUKLANDI

Görüntülerin ellerine ulaşmasıyla zihinsel engelli olduğu öğrenilen kızın ailesi, İl Emniyet Müdürlüğü'ne gidip Vural'dan şikayetçi oldu.

Gözaltına alınan ve Emniyet'teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Vural, çıkarıldığı mahkemece, 'cinsel istismar' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÇOK OKUNANLAR
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te evinin damından düşen vatandaş hayatını kaybetti
Şanlıurfa Otogarında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 10 Yaralı
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te Tüfekle Oynarken Amca Oğlunu Kazara Vurdu
Siirt'te 4 Bin Nüfusa Yakın Bölüktepe Köyünde İnternet Sorunu! Köy Halkı Şikayetçi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR