DEVA Partisi binasına molotoflu saldırı

DEVA Partisi'nin Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki binasına molotof kokteylli saldırı düzenlendi. Olayı duyuran İl Başkanı Cihan Ülsen, saldırganların bir an önce yakalanması çağrısında bulundu.

TAKİP ET:
Akif Özalp

emokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Diyarbakır İl Başkanı Cihan Ülsen, partisinin Lice ilçe binasına molotof kokteyli ile saldırı düzenlendiğini duyurdu.

Dün gece (7 Kasım) kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yapılan saldırı sonucunda bina camlarının zarar gördüğünü belirten Ülsen, ilçe binasının yanındaki kıraathanede bulunan yurttaşların olayı farketmesi sayesinde yangının söndürüldüğünü açıkladı.

Ülsen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İlçe binamıza yapılan bu saldırıyı, demokrasiye yapılmış bir saldırı olarak görüyor ve şiddetle kınıyoruz. Güvenlik güçlerinden partimize ve demokrasiğye yapılan bu saldırının faillerinin bir an önce ortaya çıkarılması ve adalete teslim edilmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te evinin damından düşen vatandaş hayatını kaybetti
Şanlıurfa Otogarında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 10 Yaralı
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te sağanak yağış nedeniyle heyelan oluşan köy yollarında çalışma devam ediyor
Siirt'te İş Yerine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR