Benzin ve Motorine 'Çok Sağlam' İndirim Bekleniyor

Sektör kaynaklarının iddialarına göre benzin ve motorine çok sağlam bir indirim kapıda. Bu gece yarısı itibarıyla geçerli olacağı söylenen indirim, benzin fiyatlarını 20 TL seviyelerine çekecek.

TAKİP ET:
Vedat Aydın

Dün sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, benzin ve motorine indirim geleceği iddialarından bahsetmiştik. Sektör kaynaklarına göre benzin 1,05 TL, motorin ise 0,75 TL ucuzlayacaktı. Ancak bu beklenti gerçek olmadı. Hal böyle olunca da gözler, yeniden sektör kaynaklarına çevrildi.

Şimdiyse konuyla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Sektör kaynaklarına benzin ve motorin, bu gece yarısı itibarıyla ucuzlayacak. Pompa fiyatlarına doğrudan yansıyacak indirim, benzinin litresinde 2.23 TL, motorinin litresinde ise 1,15 TL olacak. Peki bu indirim gerçekleşirse, yeni fiyatlar nasıl olacak?

İstanbul:

Ankara:

İzmir:

ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Pervari'de iki aile arasında silahlı kavga: 1'i ağır 5 yaralı
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te Cimer Eğitim Ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
Siirt'in meşhur lezzetine tescil! İşte tarifi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR