Ayrıldığına Pişman Olan Balotelli, Sancak'a Mesaj Attı!

Geçen sezon Adana Demirspor formasıyla Süper Lig'de adeta fırtınalar estiren Mario Balotelli, yeni sezonun başında takımdan ayrılmak için büyük çaba sarf etmiş ve İsviçre ekiplerinden Sion'un yolunu tutmuştu. İtalya golcü verdiği karardan bin pişman olurken Adana Demirspor'a geri dönmek için Siirtli İş İnsanı Murat Sancak'a mesaj yolladığı belirtildi.

TAKİP ET:
Akif Özalp

Adana Demirspor'da küllerinden doğan Mario Balotelli, geçen sezon 19 gole imza atmıştı. İtalya Milli Takımı'na kadar yükselen yıldız futbolcu, sezon başında Sion'a transfer oldu. Ancak Balotelli için işler burada hiç yolunda gitmedi. SION'DAN AYRILMAYA HAZIRLANIYOR

Fanatik'in haberine göre, sezon başında Adana Demirspor'dan ayrılmak için her yolu deneyen Mario Balotelli, transfer olduğu Sion'da yıkımı yaşadı. İsviçre Ligi ekibi ile çıktığı 9 maçta 5 gol atmayı başaran İtalyan yıldız, saha dışında gece hayatıyla da gündeme geliyor. Balotelli'nin Sion'da oldukça mutsuz olduğu ve sözleşmesini feshetmeye hazırlandığı ifade edildi.

MURAT SANCAK SICAK BAKMIYOR

Adana Demirspor'dan ayrılık kararı aldığı için oldukça pişman olan Balotelli'nin başkan Murat Sancak'a geri dönmek için mesaj yolladığı belirtiliyor. Hulk ve Suarez'i gündemine alan Sancak'ın ise Balotelli'nin geri dönüşüne sıcak bakmadığı aktarıldı.

ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt'te Memur Alımı Yapılacak
Siirt'te Kahreden Kaza! Devrilen Traktörün Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirt'te evinin damından düşen vatandaş hayatını kaybetti
BUNLARA DA BAKIN
Siirt ve 76 ilde çocuk müstehcenliği operasyonu: 156 gözaltı
Siirt'te Spor ve Sağlık Rüzgarı: Yeşilay Bisiklet Turu 5 Mayıs'ta başlıyor!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR