Avukatı açıkladı: Netflix'ten Sedat Peker'e teklif var

Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın, Netflix'in Sedat Peker'e teklifte bulunduğunu, Sedat Peker'in ise 'Benim oynayacak kişinin çılgın bir kişi olması gerekiyor' dediğini aktardı.

TAKİP ET:
Vedat Aydın

Avukat Ersan Barkın, iktidara yönelik yayınladığı videoları milyonlarca kez izlenen Sedat Peker'e, Netflix'ten teklif geldiğini söyledi. Veryansın TV'ye konuşan Ersan Barkın, "İnsanlar, Sedat Peker videoları IMDB'ye düştüğü zaman bunu bir miktar espri konusu yaptılar ama Netflix'ten Sedat Peker'le gerçekten iletişim kuruldu" dedi.

Barkın, Peker'in verdiği yanıtı da şöyle açıkladı: "‘Kim oynar bilmem ama bir oyunculuk yeteneğinden ziyade öz hayatında da çok çılgın bir karakter olması gerekiyor' gibi bir cevap verdiğini hatırlıyorum."

Barkın, Peker'e suikast girişiminde bulunmak istediği ileri sürülen İranlı bir kişinin Birleşik Arap Emirlikleri'nde tutuklu olduğunu da açıkladı. Barkın söz konusu şüpheliye ilişkin olarak "Türkiye'den bağlantıları var, çok açık. Ve Sedat Peker bu kişi tutuklanmadan önce bu kişinin kendisi hakkındaki suikastla görevlendirildiğini biliyor ve o kişiye mesaj yolluyor" dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Pervari'de Sıcak Saatler... Yaralılar var!
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Bakan Göktaş: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
BUNLARA DA BAKIN
Siirt Merkez, Eruh, Şirvan ve Baykan haftanın ilk gününe böyle başlayacak!
Siirt'te Otopark Alanı Olarak Kullanılan Eski KYK Binası alanı Kapatıldı! Yurt İnşaatına Başlanacak
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR