Anne ve babalar dikkat! TikTok'taki oyun büyük tehlike saçıyor

Sosyal medya platformu TikTok'ta çocukların 'En fazla nefesimi ben tutarım' şeklinde çekerek paylaştığı videolar tehlike saçıyor. Bu esnada anne ve babaların, TikTok kullanan çocuklarını takip etmesi gerektiği uyarısı yapıldı.

TAKİP ET:
Vedat Aydın

Dünyanın birçok ülkesinde en sık kullanılan sosyal medya uygulamalarının başında TikTok gelmeye başladı. 7'den 70'e birçok kişinin kullandığı TikTok, çocuklar tarafından da sık tercih ediliyor. ÇEŞİTLİ KONULAR AKIM OLUYOR

TikTok'un en önemli özelliklerinden birinin, zaman zaman tüm dünya genelinde yayılan akımlar olduğu biliniyor. Geçtiğimiz aylarda 'Öğretmenine tokat at' akımı nedeniyle birçok çocuk, disiplin suçuyla karşı karşıya kalmıştı.

SON AKIM ÇOK TEHLİKELİ

TikTok'ta özellikle çocuklar arasında yayılan 'Nefesini tut' akımı ise endişelere neden oldu. Anne ve babaların, uzun süre odasından çıkmayan çocuklarını ara ara kontrol etmeleri ve bu akıma karşı dikkatli olmaları gerektiği belirtildi.

ÇOK OKUNANLAR
Okullar 1 hafta erken kapanacak!
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
Siirt Belediyesinde 11 Müdür Değişti! İşte Yeni Müdürler...
Siirtli Asker İstanbul'da Hayatını Kaybetti 
Kaplan: 'Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor'
Siirt'te Traktörün Altında Kalan Vatandaş Hayatını Kaybetti
Siirt'te en çok hangi soyadı kullanılıyor?
Siirt Tekstil Fabrikasına Personel Alınacak
BUNLARA DA BAKIN
Siirt Belediyesi Ülkü Ocaklarına Verilen Binanın Geri Alındığını Açıkladı
Siirt'te gösteri ve yürüyüşler 4 gün süreyle yasaklandı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR