Alalım Mı? Almayalım Mı? Siirt Sokak Röportajında Gergin Anlar!

Yükselen meyve ve sebze satışlarından sonra Siirt'te 10 Liradan satılan patlıcan vatandaşlar tarafından rağbet gördü. Siirt Güres Caddesinde yapılan sokak röportajında, farklı düşüncede olan vatandaşların arasında tartışma yaşandı.

TAKİP ET:
Akif Özalp

Artan meve ve sebze fiyatlarından sonra vatandaşın 10 liradann satılan patlıcana, rağbet göstermesini eleştriren bazı vatandaşlar ile olaya müdahil farklı vatandaşlar arasında gergin anlar yaşandı.

Ucuza satılan patlıcanlara rağbet gösterilmesi üzerine Artı Siirt Mikrofonuna konuşan Nedim Sezgin, başka bir vatandaşın konuşmasına müdahil olmasıyla patlıcan tartışması başladı.

Artı Siirt'in yaptığı röportajda konuşan Nedim Sezgin, " 10 liraya satılan patlıcanın hakı aslında 2 lira biz bu fiyata sevinir olduk. Olan vatandaşa oluyor, 2 liralık ürün ilk başta 30 liraya yükselmesine sonrada 10 liraya inmesine sevinir olduk. Arkadaşım az önce bir karpuza 180 lira verdi. allahtan korkun bir karpuz 180 lira olur mu. Ben geçen sene bu mevsimde karpuzu çok uygun fiyata yiyebiliyordum." demesi üzerine, başka bir vatandaşın araya girmesi ile gergin anlar yaşandı.

Sezgin'e ceavp veren diğer vatandaşta şunları söyledi: "Kış ayında karpuz yemeyin. Pahalı diye şikayet ediyorsunuz. Mevsimi değil ki karpuza pahalı diyorsunuz. Benim param varsa yerim yoksa fiyatından şikayet etmem."

Bunun üzerine çevrede bulunan vatandaşların da olaya girmesiyle birlikte, Vatandaş "meyve almalı mı almamalı mı" tartışması başladı.

Seyyar satıcı Halit Yılmaz, " ürünlerim çürüyüp bşa gitmesin diye aldığım fiyattan satmak zorunda kaldım. Normalde 15 lraya sattığım patlıcanı şuan elimde kalmasın diye 10 liradan satışa sundum. Hava sıcak bir gün daha elimde kalırsa ürün çürüyebilir, bundan dolayı aldığım fiyata satıyorum. Şuan aldığım fiyata sattığım için zarar ediyorum ama yapacak birşey yok.

ÇOK OKUNANLAR
Pervari'de Sıcak Saatler... Yaralılar var!
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Bakan Göktaş: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
BUNLARA DA BAKIN
El dokuma ürünlerine talep azaldı
Siirt'te Türk-İş'e bağlı sendikalar 1 Mayıs'ı basın açıklamasıyla kutladı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR