Akaryakıta yapılan zamlara Cübbeli Ahmet Hoca da tepkisiz kalamadı

Kendi Youtube kanalı üzerinden konuşmalar yayınlamaya devam eden Cübbeli Ahmet Hoca, benzin fiyatlarının yükselmesinden yakındı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Cübbeli Ahmet Hoca, "Eskisi gibi gidip gelmeler zorlaştı. Yollara gidip gelmeler pahalılaştı. Adam şuradan şuraya sohbete gidip gelse benzin 100 TL olmuş. Yani bir gidiş bir geliş. Şu anda o da her dakika değişiyor" dedi.

Cübbeli Ahmet Hoca lakabıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, YouTube hesabı üzerinden video yayınlamaya devam ediyor. Ünlü, son olarak yayınladığı videosunda, yükselen benzin fiyatları ve sohbetlerinin boş kalmasına değindi.

"BENZİN 100 TL OLMUŞ"

Ünlü, "Eskisi gibi gidip gelmeler zorlaştı. Yollara gidip gelmeler pahalılaştı. Adam şuradan şuraya sohbete gidip gelse benzin 100 TL olmuş. Yani bir gidiş bir geliş. Şu anda o da her dakika değişiyor" dedi.

 

"ESKİDEN 100 BİNLER GELİYORDU"

Eskiden sohbetler için otobüs tutulduğunu hatırlatan Ünlü, "Eskisi gibi cemaatler külliyelere nereden gelecek. Eskiden millet otobüs tutuyordu, bir de yolda köfte ısmarlıyordu. Şimdi nerede. Benzini koyup şuradan şuraya gelecek hali kalmamış yani" ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN