Açık Cezaevi İzinleri Uzatıldı

Son dakika haberine göre Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısı sonrası açıklama yapıyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle; Son Kabine toplantımızın ardından ülkemiz ve milletimiz için hayırlı hizmetlere vesile olan programlara katıldık. Rize - Artvin havalimanı Doğu Karadeniz'in ticareti ve turizmiyle gelişmesine katkı sağlayacak. 19 Mayıs'ta gençlerimizle ve milli sporcularımızla coşkulu bir programla kucaklaştık. Cumartesi günü Adana'da stadın dışında ayrı içinde ayrı onbinlerle kalplerimizi buluşturduğumuz gençlik törenine iştirak ettik. Gençlik şöleninin ardından yaşanan kaza nedeniyle 3 tane gencimizi hakka uğurladık. Ailelerine milletimize baş sağlığında bulunuyorum.

BEDELLİ ASKERLİK

Bugün sayıları 550 bini bulan yoklanma kaçağı gençlerimize bir müjde vermek istiyorum. Yoklama kaçağı gençlerimize bedelli askerlikten faydalanabilme yolunu açıyoruz. Askerliğini bedelli yapmak isteyen gençlerimiz askerlik şubelerine başvurabilirler.

AÇIK CEZAEVİ İZNİ UZATILDI

Diğer yandan Kabine toplantımızda açık cezaevlerindeki hükümlüler için uygulanan Kovid-19 izinleriyle ilgili de yeni değerlendirme yaptık. 31 Mayıs'ta sona eren açık cezaevlerindeki hükümlülerin Kovid-19 izinlerini, 31 Temmuz 2023'e kadar uzatıyoruz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN