3 Üniversite için 62 yeni akademisyen alımı başladı

Resmi Gazete'de yayımlanarak kamuoyuna duyurulan ilanlara göre 3 üniversitenin farklı fakülte ve bölümlerine toplamda 62 akademisyen alınacak. Hangi üniversiteler alım yapacak? Hangi bölümlerde alım olacak? Başvurular nasıl ve nereden yapılacak?

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

3 üniversite için alımları başlayan 62 akademisyen ilanları Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilan detaylarında üniversitelerin hangi bölüm ve fakültelerde alım yapacakları duyuruldu.

Alanya Üniversitesi

Alanya Üniversitesi yayımladığı ilana göre; 5 profesör, 9 doktor öğretim üyesi, 3 öğretim görevlisi ve 3 araştırma görevlisi istihdam edecek.

24 Nisan 2024 tarihinde başlayan başvuru işlemleri 8 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek.

Başvurular şahsen ve posta yoluyla üniversiteye yapılabilecek. Ön değerlendirme ve kesin sonuçlar, üniversitenin www.alanyauniversity.edu.tr web adresinden yayınlanacak.

Fenerbahçe Üniversitesi

Fenerbahçe Üniversitesine 2 profesör, 7 doktor öğretim üyesi ve 8 araştırma görevlisi alınacak.

24 Nisan 2024 tarihinde başlayan başvuru işlemleri 8 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek.

Adaylar, başvurularını belirlenen tarihlerde [email protected] adresinden yapabilecek.

Özyeğin Üniversitesi

Özyeğin Üniversitesi, çeşitli fakülte ve bölümlerine 3 profesör, 2 doçent, 1 doktor öğretim üyesi, 10 öğretim görevlisi ve 9 araştırma görevlisi alacak.

24 Nisan 2024 tarihinde başlayan başvuru işlemleri 9 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek. Başvurular ve değerlendirme sonuçları [email protected] adresi üzerinden gerçekleştirilecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN