Siirt'te Yaşanan Olay Müge Anlı ile Tatlı Sert'e Damga Vurdu!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Müzeyyen Yöndem ve 4 yaşındaki oğlu Vefa Yöndem'in Siirt'te kaybıyla ilgili önemli gelişmeler yaşandı. 

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Müzeyyen Yöndem ve 4 yaşındaki oğlu Vefa Yöndem’in Siirt'te kaybıyla ilgili önemli gelişmeler yaşandı. 

2009 yılında arkadaşını görmek için evinden çıkan ve en son Siirt'te görüldükleri iddia edilen anne ve oğlu sırra kadem basarken cinayet şüphesi gündeme geldi. 

Anne ve oğlunun yaşadıklarına dair hiçbir ize rastlanamamasının ardından ekipler harekete geçti. Müge Anlı yayınlarının ardından Siirt JASAT'ın özel bir ekip kurduğunu, bugün kayboldukları Bitlis sahasından çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Müge Anlı ekibine konuşan gizli tanığın, "Fasulyelerin içinde Gülçeren, Müzeyyen'in uygunsuz görüntülerini çekmiş" sözleri cinayet ihtimalini daha da arttırdı.

Siirt'ten gelen Müzeyyen Yöndem'in kızı Merve Yöndem anne ve kardeşinin cinayete mi kurban gittiğini yoksa kaybolduğu sorularının aydınlatılmasını istiyor.

Haber

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN