Zabıta Ekipleri Kaldırım ve Yollara Konulan Tabela ve Dubaları Kaldırdı!

Siirt Belediyesi, kaldırımları işgal ederek yaya geçişi ile araç park alanlarını izinsiz işgal eden esnafın, tabela ve dubalarını kaldırdı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Siirt kent merkezinde kapsamlı bir çalışma gerçekleştiren Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Siirt Belediyesinin ilgili Müdürlükler ve Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin de desteği ile iş yeri önlerine izinsiz olarak gelişi güzel bırakılan, yaya geçişlerini engelleyen ve görsel kirlilik oluşturan tabela, levha, bariyer ve dubaları topladı.

Kaldırımlarda bulunan reklam dubalarından dolayı büyük tehlike yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar, Belediyenin yapmış olduğu bu çalışma memnuniyet vericidir. Umarız bu çalışma kentin tüm alanlarında devam eder” diyerek görüşlerini dile getirdi.

Şehir estetiğini bozan ve görüntü kirliliği oluşturan işgallerin kaldırılması konusunda çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Mehmet DEMİR | 17 Kasım 2022 21:38

    Iyi bir şey inşallah kaldırım işgallerine de el atar

  • Doğan ERDOĞAN | 17 Kasım 2022 15:01

    Bence çok isabetli bir uygulama. Zabıtaya sesleniyorum. Bu uygulamayı kalıcı bir şekilde Gelin Şeyh Muhibiddin Caddesini de gösterin.

BUNLARA DA BAKIN