Yeşil Sol Parti Siirt'te 2. Seçim Bürosunu Açtı!

Yeşil Sol Parti, 14 Mayıs'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve genel seçim hazırlıklarına hızlı bir şekilde devam ediyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Yeşil Sol Parti Siirt İl Teşkilatı, kentte ikinci seçim bürosunu görkemli bir törenle açtı.

Siirt Yeni Mahalle İl Sağlık Müdürlüğü yanında bulunan alanda, ikinci seçim bürosu açılışına HDP Siirt Mllletvekili Meral Danış Beştaş, HDP Diyarbakır Milletvekili Remziye Tosun, HDP Siirt İl Eş Başkanları, Yeşil Sol Parti Siirt İl Eşbaşkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış vatandaşların halayları ile başladı. Ardından söz alan HDP Siirt Milletvekili Meral Danış Beştaş, seçimlerde Yeşil Sol Parti amblemi altında girerek Siirt'te 3 milletvekiliğini alacaklarını söyledi.

Beştaş, "Siirt halkı çoktan kararını vermiş durumda, Siirt'te seçimlerde AKP ve MHP ittifakına gerekli cevabı bu meydan çoktan vermiştir." dedi.

Program daha sonra seçim bürosunun açılış kurdelesinin kesilmesiyle sona erdi.

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Siirtli | 10 Nisan 2023 16:35

    Yazık sana artı siirt sende yandaş çıktın .açılıştaki coşkuyu sadece bir fotoğraf ve bi kaç satır yazıylamı haberleştirdin .akpnin organizasyonlarını onlarca foto ile gösteriyodun .yoksa sendemi korkuyorsun.insan bi kaç fotograf daha yayınlamazmı ya . Gerçekten çok ayıp ettin editör . Seni kınıyorum

BUNLARA DA BAKIN