Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı! Siirt'te Düğün Konvoyları Zulme Dönüşmesin! 

Düğün konvoylarıyla gece vakti ortalığı savaş alanına çevirenlere tepkiler giderek artıyor! Kamunun denetim yapmamasını da eleştiren vatandaşlar 'Birileri eğlenecek diye neden her gün aynı eziyeti çekelim? Neden kimse müdahale etmiyor?'

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Her sene yaz ayında artan düğünler, gürültü sorununu da beraberinde getiyor. Gece Saat 23.00 ila 01,00 arasında yapılan düğün konvoylarının verdiği rahatsızlığın tahammül edilemez sonuçlara ulaştığını belirten vatandaşlar, yetkili kurumların soruna neden duyarsız kaldığını da sordu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Artı Siirt (@artisiirt)'in paylaştığı bir gönderi

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte sabah erken kalkmak zorunda kalan öğrenciler ve ebeveynleri, gürültü kirliliği nedeniyle mağduriyet yaşıyor.

Artı Siirt Haber ajansı Whatsapp ihbar hattına ulaşan bir vatandaş, “Okula başlayan ve çoğunun saat 6 da uyanacak olan çocukları bu saatte uykularından uyandırmak Allah'tan revamı? Sorumuzu sayfanızda bir takipçi olarak bizlerin sesi olup yayınlamanız. Yetkililer bir düzenleme yaparsa iyi olacak.”  Mesajını iletti.

Bizler Artı Siirt Haber Ajansı olarak, vatandaşın sesini yansıtarak yetkili kurumları bu oluşan mağduriyet karşısında harekete geçmeye davet ediyoruz.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN