Bir Vali Bir Kenti Bu Kadar Mı Değiştirir? Siirt'te İşe Gitmeyen Bankamatik Memurları İşbaşı Yapıyor

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya göreve geldiği günden beri özellikle kamu kurum personelinin mesai saatine uyup uymadığını kontrol ediyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Kamu kurumlarını tek tek gezen Vali Dr. Kemal Kızılkaya, kurum müdürlerine personelin mesai saatine uyup uymadığını soruyor. Kızılkaya, görevlendirdiği özel ekiple de kamu kurumlarını tek tek denetliyor.

Görevini yapması gereken gibi en doğru şekilde yapan Vali Kızılkaya, bankamatik memurları olarak adlandırılan birçok personelin kurumuna zamanında gidip, zamanında çıkış yapmasını sağlıyor.

İşe geç giden bazen de hiç gitmeyen bankamatik memurları için ibreyi tersine çeviren Siirt Valisi, bu durumdan dolayı halkın takdirini topladı.

Kamu Kurum Müdürleri Proje Üretsin 

Siirt Valisinin kurumlardaki sıkı denetimi kısa sürede şehirde yankı uyandırdı. Vali Kızılkaya, kamu kurum müdürlerinin de proje üretip üretmediğini kontrol ettiğini takip ediyoruz.

Gelişme potansiyelinin yüksek olduğu Siirt'te henüz elle tutulur bir proje üretilmemesi tepkiye neden oluyor. Özellikle üretim ve turizme yönelik projelerin üretilmesini bekliyoruz. Vali Kızılkaya'nın bundan sonraki süreçte kamu kurum müdürlerini proje üretme konusunda hızlandıracağına inanıyoruz. Üretime katkı sağlayacak projeleri yapacağımız haberlerle destekleyeceğimizi bildirmek isteriz.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Pamukçu | 14 Eylül 2023 15:34

    Gerçek vali gerçek vatansever böyle olmalı Siirt valiliğinde müdür Siirt belediye başkan yardımcısı oluyor, iki maaş bol yan kazanç dosya altı hariç. İşe gelince memlekete sıfır katkı sıfır proje sıfır hizmet.... tabiki sayın valimiz takdir alacaktır Siirt uzun zamandır böyle saygıdeğer bir vali görmedi... saygılarımla...

BUNLARA DA BAKIN