Memlekete hizmet? - Yusuf Batur

Memlekete hizmet?


Başlıkta görüldüğü gibi memleketimize hizmetlerin gelişi konusunda vekillerimize çok iş düştüğünü belirtmek isterim.

Hizmetler konusunda eksiklik yaşanıyor evet fakat Siirt için çok geç olmadığı gibi hizmetlerin getirilme konusunda biraz daha gayrete ve çabaya ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.

Siirtin en büyük gerçek sıkıntısının işsizlik olduğunu da vurgulamak istiyorum.

Sadece o mu tabikide değil!

Siirt’te şu anda yapılması gereken en iyi hizmetleri sıralamak istiyorum .

İlkin Siirt’te hava alanı meselesini duymayan kalmadı en ufak bir hava muhalefetinde başka bir ile iniş yapmak zorunda kalan onlarca yolcusu ile birlikte ve tekrar hava muhalefetinden kaynaklı iptal olan Siirt seferlerini herkes bilir ve duyulmuştur.Siirt hava alanının meclis gündeminde yoğunca tartışılmayı başarılırsa eğer bu sorunun çözüleceğini düşünüyorum.

İkincisi Eruh ilçemize bağlı mışar bölgesinde bulunan köy sakinlerinin çektiği köprüsüzlük sıkıntısınıda bütün Siirt nerdeyse bilir ve yapılması konusunda çok ciddi çabalar bölge halkı tarafından verildiğini de bilir. Köprü meselesinin meclis gündeminde yoğunca üstünde kalınırsa çözüleceğini düşünüyorum.

Üçüncüsü ise tekrar Eruh ilçemize bağlı Kuşdalı (şawura) köyüne bağlı olan zorava çayı üzerinde yapılmasını şirketler tarafından istenen hes ve yapılmasını  istemeyen bölge halkının verdiği mücadeleyi de herkes tarafından bilinir.

Zorava çayı üzerinde yapılmasını istemeyen halkın çabaları meclis gündeminde yoğunca yer bula bilirse çözüleceğini düşünüyorum.

Nokta atışı sorunları yukarda sıraladım.

Elbetteki yapılan her hizmet Siirt için ise herkes tarafından desteklenir ve takdir edilir.Öyle olması da gerekir
Efor sarf edilecek ise siirtin sorunları içerisinde bulunan üç madde için sarf edilecek efor asla boşuna gitmeyeceğini ifade etmek isterim.

Siirt halkının en iyisini hak ettiğini düşünüyorum ve kesinlikle öyledirde.

Gözler artık tamamen hizmetlerde olduğu gibi sorunları çözmeye çalışan her türlü efor takdir edileceğine garanti verilebilir.
Siirt’e yapılacak olan her hizmet herkese ve hiç bir şekilde ayırım yapılmaksızın yapılacağı konusunda da şüphenin olamayacağı bir tablo görmek de ister tabi ki.

O yüzden bir bütün olarak Siirt için yapılacak her türlü hizmete evet denilmesi gerekiyor ve bunun için çaba sarf edilmesi gerekir.

Saygılarım ile…

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
04Nis
12Tem

Alıştık mı?

02Tem

KİME GÖRE NEYE GÖRE ?

23Haz

Memlekete hizmet?

17Haz