Ahmet Arıtürk

İslami Burjuvazi ve Dünya Tasarruf Günü!

Ahmet Arıtürk

31 Ekim, Birleşmiş Milletler tarafından

(DÜNYA TASARRUF GÜNÜ)

olarak tescil edilmiştir. Böyle bir günün ihdas edilmesinin amacı, insanları tasarrufa yönlendirmektir. Müsrif olmamak, aynı zamanda İslam dininin kesin emirlerinden biridir. Çünkü her yoklukta, her kıtlıkta müsriflerin vebali vardır. İşin gerçeğini söylemek gerekirse AKP iktidarıyla birlikte,

(İSLÂMİ BURJUVAZİ)

olarak yorumlanacak bir güç ortaya çıktı. Bu güç, hükümetin de desteğini alarak süratle sermayeyi kontrolü altına aldı. AKP iktidarıyla birlikte füze hızıyla yükselen

İslâmi burjuvazi,

gerçekte İslâmi değerlere tam ters.

Benim, başörtüsüne ve başörtülü hanımlara saygım sonsuzdur. Rahmetli Annem de, rahmetli Eşim de hep başörtülüydüler. Amma İslâmi burjuvazinin hanımlarına bakıyorum.

TÜRBAN

adını verdikleri bir başörtü kullanmaktadırlar. İyi, ister

TÜRBAN OLSUN, İSTER EŞARP, İSTER ÇARŞAF.

İslâmi kıyafet olarak isteyen, istediği kıyafeti giyer. Buna da hiçbir itirazımız yok.

Ama İslâmi burjuvazi kesiminin hanımlarının

TÜRBAN

diye taktıkları başörtülerinin piyasadaki fiyatı asgari ücretin neredeyse 3-5 katı. Hem de, her elbiseleri için ayrı bir

TÜRBANLARI VAR!

Yani, piyasa değeri, asgari ücretin 3-5 katı fiyata satılan türbandan yine en azından 5-10 taneye sahipler.

Bu ülkede, aldığı aylık maaş 12 bin TL’nin altında olan emekliler, asgari ücretle çalışabilmek için can atan milyonlarca işsizler bulunmaktadır. İslami burjuvazi mensubu hanımlar, piyasa değeri 2-3 bin TL  olan TÜRBAN TAKIYORLARSA ve bunu İSLAMİYET ADINA YAPTIKLARINI SÖYLÜYORLASRA BİZE DE (HAYDİ ORADAN) demekten başka bir söz düşmüyor.

Türban örneği, en basit ve en ucuz örnek. 4x4 jeeplerden, yalılardan, villalardan bahsetmeğe gerek yok! Tabii, bunlar basit örnekler. Yapılan İSRAFLARI kalem-kalem yazmağa kalkışırsak, sütunlar yetmez!

İslâm dininde, mal ve mülk her ne kadar şahısların tekelinde olsa bile,

ASIL SAHİP

YÜCE ALLAH’TIR.

Mal, mülk sahibi, kendisine bahşedilen malda, mülkte tasarruf ederken,

Yüce ALLAH’ın

rızasını ve emirlerini görmezden gelemez.

Nitekim

AYET-İ KERİMELERİN MEALİ ALİLERİNDE:

(EY ADEMOĞULLARI! HER SECDE MAHALLİNDE GÜZEL ELBİSELERİNİZİ GİYİN, YİYİN, İÇİN, FAKAT İSRAF ETMEYİN; ALLAH SAVURGANLARI SEVMEZ.)

(SİZE VERDİĞİMİZ RIZIKLARIN TEMİZLERİNDEN YİYİN! BUNDA AŞIRI GİTMEYİN Kİ, GAZABIMI HAKKETMEYESİNİZ. GAZABIMI HAKKEDEN KİMSE MUHAKKAK MAHVOLUR.)

(YAKINLARA, DÜŞKÜNE VE YOLCUYA HAKKINI VER, AMA SAÇIP SAVURMA. DOĞRUSU SAÇIP SAVURANLAR ŞEYTANLARIN KARDEŞLERİDİR. ŞEYTAN İSE, RABBİNE KARŞI ÇOK NANKÖRDÜR.)

Buyrulmaktadır. Görüldüğü gibi

YÜCE ALLAH SAÇIP SAVURANLARI (ŞEYTANLARIN KARDEŞLERİ) olarak nitelendiriyor. Milyonlarca işsizin yaşadığı, asgari ücretle çalışan milyonların bulunduğu, emeklisinin, memurunun, işçisinin YARI AÇ, YARI TOK OLDUĞU BİR ÜLKEDE, ASGARİ ÜCRETİN 3-5 KATI FİYATLA TÜRBAN ALARAK, İSLAMİYET ADINA BUNU SİMGELEŞTİRENLER, ACABA BU (SAÇIP SAVURANLAR) ZÜMRESİNİN İÇİNDE YER ALMIYORLAR MI!

Bizim, kimin neyi giydiğinin, giydiğini kaça aldığının derdine düşecek bir durumumuz yok. Amma bunu yaparlarken, MÜSLÜMAN GEÇİNMEĞE KALKARLARSA, İSLÂMİ KURALLARI ANIMSATMAK DA BOYNUMUZUN BORCU OLUR.

Bize dinimizi öğretmeğe kalkışan hadsizlere, hadlerini bildirmek için 31 Ekim (DÜNYA TASARRUF GÜNÜ) dolayısıyla bugün böyle bir yazı yazmak içimden geldi.

ALLAH’IN SELAMI gerçek inananların üzerinde olsun…

TAŞLAMA

İSTANBUL ESENYURT’UN

BELEDİYESİ KAYYUM

İLE YÖNETİLECEK

BUGÜN İÇİN BU DURUM

LÖPÇÜ KAYYUMLAR VARDIR

BİR DE YİĞİT KAYYUMLAR

KİMLER DİYE SORARSAN

ELBET BELLİDİR BUNLAR

SİİRT SIRADA VAR MI

YA ANKARA, İSTANBUL

OLMAZ OLMAZ DEMEYİN

KAYYUM ATA, KILIF BUL

KAYYUMLARIN İŞİ İŞ

ÇİFTE MAAŞ ALACAK

HEM VALİDİR, HEM BAŞKAN

KIYAK ÜSTÜNE KIYAK

Yazarın Diğer Yazıları