Arabi aylara göre Şaban ayının 15’inci gecesi, mübarek gecelerden
BERAAT
KANDİLİ’DİR
. Miladi takvime göre bu yılın
BERAAT KENDİLİ
24 Şubat Cumartesi gününü, 25 Şubat Pazar gününe bağlayan gece idrak edilecektir.
(BERAAT)
günahlardan arınmak anlamına gelir. Bu gece, samimiyet ve ihlas ile yapılacak duaların kabul edileceği,
Peygamber Efendimiz HAZRET-İ MUHAMMED’İN (O’na, al ve ashabına salat ve selâm olsun) hadis-i şeriflerinden anlaşılmaktadır.
Biz, elbette kendimiz, ailemiz, milletimiz ve hatta tüm insanlık için dua edeceğiz amma, içimden geldi, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler konusunda da bir dua yapalım ve yapacağımız duayı okuyucularımızla paylaşalım istedik. Tabii, kıymetli okuyucularımız çok daha güzelini yaparlar. İşte, bizim duamız:
31 Mart 2024’te Türkiyemizde yapılacak yerel seçimlerin sonuçlarını bütün milletimiz için hayırlara vesile eyle Ya Rabbi! Namussuzları, hırsızları, arsızları, milleti hor ve hakir görenleri başımıza musallat etme Ya Rabbi! 85 milyonun haklarını yandaşlarına peşkeş çekecekleri, hazinenin, vakıfların, belediyelerin arazilerini parsel-parsel yandaşlara ulufe gibi dağıtacakları seçtirme, Ya Rabbi!
Ülkenin birlik ve beraberliğini bozmayı amaçlayanları, Türklük şuurunu silmeyi planlayanları, bu millete ATATÜRK’Ü unutturmaya çalışanları başımıza musallat eyleme Ya Rabbi!
Anayasamızın değişmez maddelerini değiştirmeyi amaçlayanlara, Ortadoğu üzerinde emperyalist güçlerin emellerini gerçekleştirmek için maşalık yapacaklara, 85 milyon vatandaşı ayrıştırarak düşman kamplara böleceklere fırsat verme Ya Rabbi!
Tek Vatan, tek Bayrak, tek millet ülküsünden tavizler verecekleri, 85 milyon insanımızı (senden-benden) diye ayrıştıracakları, fakiri daha fakirleştirecek; zengini daha zenginleştirecek politikalar üretecekleri başımıza getirme Ya Rabbi!
(Milletin malı deniz, yemeyen domuz!) zihniyetinde olanlara, israfa, lükse, şatafata meyilli bulunanlara, har vurup harman savuranlara fırsat verme Ya Rabbi!
Emeklilere, memurlara, işçilere cimri; iş adamlarına, müteahhitlere, holdinglere devletin malından cömertlik(!) yapacaklara geçit verme Ya Rabbi!
Milletin anasına koyacakların, birliğimizin, beraberliğimizin altını oyacakların, fakirlerin kefenlerini soyacakların fallarını okutma Ya Rabbi!
Bizi milletçe iri yapacak, diri yapacak, yoksulluğu, yolsuzluğu yok edecek, yasakları kaldıracak, millete yandaş gözüyle değil, vatandaş gözüyle bakacak zihniyete sahip olanlara kazanmayı nasip eyle Ya Rabbi!
Amin… Amin… Amin… Bi hürmeti TAHA VE YASİN…
TAŞLAMA
MİLLET ŞAŞIRDI KALDI,
ARTIK KİME İNANSIN
TÜRKİYE’NİN DURUMU,
HİÇ İYİ DEĞİL BAKIN
CEMAATLER YÖNETİR,
OLMUŞLAR BU ÜLKEYİ
ETRAFIMIZDA ÇOK VAR,
ARIYORSAN BELGEYİ
DEVLETİN ÜSTÜNDE HİÇ
BİR GÜÇ OLMAMALIDIR
VE HİÇ BİR GÜÇ DEVLETLE
GÜÇ PAYLAŞMAMALIDIR
DEVLETTEN DAHA GÜÇLÜ
CEMAATLER OLURSA
ÇÖKERTİRLER DEVLETİ
İNANMAK GEREK BUNA
KANAAT ÖNDERLERİ,
KİMMİŞ ALLAH AŞKINA
GERÇEK KANAAT EHLİ
KİMDİR SÖYLEYİN BANA
KANAATSİZ, KANAAT,
ÖNDERLERİ YÜZÜNDEN
TÜRKİYE BU HALLERE,
DÜŞMÜŞ, BUNU DERİM BEN
KANAAT ÖNDERLERİ,
OLSA ÖYLE OLMAZDI
TÜRKİYE BUGÜNE DEK
BÖYLE GERİ KALMAZDI
YAMAN GİDİŞ, BU GİDİŞ,
ŞAŞIRMIŞ KALMIŞ MİLLET
BİR DE YOKSULLUK ÇÖKTÜ,
MİLLET, ŞAŞKINDIR ELBET
ÜLKEDE GÜVENİLİR,
BİR KURUM BULABİLSEK
ALTINDAN ÇAPANOĞLU,
ÇIKAR KİME GÜVENSEK
ALLAH’TAN BAŞKASINA,
KALMADI GÜVENCEMİZ
MİLLETİN İMDADINA,
SEN YETİŞ EY RABBİMİZ