Yalova'da Siirtlilere Büyük Görev! Devlet Hastanesi Siirtli O İsme Emanet Edildi

Yalova Devlet Hastanesi Baştabipliğine Siirtli Dr. Hasan Ergenç atandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

İç Hastalıkları uzmanı hemşerimiz Dr. Hasan Ergenç Yalova Devlet Hastanesi Baştabipliğine atandı. Uzun süre Ayancık Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini başarılı bir şekilde yürüttü. Bu başarıdan dolayı Yalova Devlet Hastanesi Başhekimliğine atandı.

Dr. Ergenç yaptığı açıklamada “Bundan sonraki süreçte de tüm enerjimizi ve heyecanımızı Yalova Devlet Hastanesi için harcayacağız. Yalova şehrimizde de hastanemizin kalite standartlarını arttırarak, güzel insanımıza en iyi hizmeti sunmak için tüm hastane ekibi olarak çalışacağız.

Dr. Ergenç 23.02.1981 yılında Siirt’te doğdu. İlk, orta ve Lise öğrenimini  Siirt’te tamamladı. 29.06.2007 tarihinde Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 26.05.2016 yılında Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İç Hastalıkları Anabilim Dalında ihtisasımı tamamladı. 31.05.2016 yılında Ayancık Devlet Hastanesine İç Hastalıkları Uzmanı olarak göreve başladı. Birkaç ay sonra aynı Hastaneye Başhekim olarak atandı. 6 yılı aşkın bir süre Ayancık Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini yürüttü. Bu süreçte birçok platformda seminerler ve konferanslar verdi. Sosyal sorumluluk projelerinde yer aldı. Vatandaşlara daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak için hastanede ekip olarak birçok çalışma yürüttü ve bir çok ödül aldı. Ayancık Devlet Hastanesi olarak dijital hastane ile ilgili 2 yılı aşkın bir süre yürütülen çalışmalar sonucunda Karadeniz bölgesinde ilk, Türkiye’de HIMSS Emram Seviye 7 belgesi alan 5. Hastane oldu. Hastanenin kalitesini Uluslararası Platformlarda tescillemiş oldu. Sağlık Bakanlığı tarafından bu başarıdan  ötürü taltif edildik. Ayancık’ta yaptığı hizmetlerden dolayı Kaymakamlar tarafından 4 kez başarı belgesi ve 1 kez üstün başarı belgesi verildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN