Xiaomi Smartmi Cook Master 8 L fritöz için A101 kampanyası

Xiaomi Smartmi Cook Master 8 L modeli A101'de satışa sunuldu. Kullanıcıların sağlıklı yiyecekler hazırlamasına olanak tanıyan fritözde 8 litrelik bir hacim bulunuyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Piyasada satılan 6 litre ve daha ufak hacimli fritöz modellerinden ayrılan Smartmi Cook Master 8 L bu sayede daha fazla yiyecek hazırlamaya olanak tanıyor. Cihaz içinde hızlı sıcaklık artışı ve daha dengeli ısı dağıtımı sağlayarak pişirme süresini kısaltıyor. Buz çözme özelliğine de destek veren modelin sıcaklığı 80 derece ila 200 derece arasında ayarlanabiliyor. Cihazda bununla birlikte sallama hatırlatıcısı özelliği de var. Bu sayede yiyecekler eşit olarak pişirilebiliyor. 1.800 watt’lık bir güce sahip olan cihaz 60 dakikaya kadar zamanlayıcı özelliğine sahip. Havayla kızartma, kızartma, kavurma, kurutma, ızgara, pişir, tekrar ısıt, ve sıcak tut gib modlar kullanıcılara sunuluyor. Önceden ayarlanmış modları kullanarak yemekleri kolayca hazırlamak veya sıcaklığı/süreyi manuel olarak ayarlamak mümkün oluyor. 

Xiaomi Smartmi Cook Master 8 L fritöz modelinin A101’deki fiyatı ne kadar? Yapışmaz  sebzelik tavası çıkarılabiliyor. Bu sayede parçalar  kolayca yıkanabiliyor. Piyasada daha yüksek fiyata satılan fritözün A101’deki fiyatı ise 3.399 TL olacak. 2 yıl garanti süresiyle gelen fritöz kredi kartlarıyla taksitli olarak da satın alınabiliyor. Fritözü taksitli olarak satın almak isterseniz fiyatı 4.278 TL’ye çıkıyor.

Xiaomi Smartmi Cook Master 8 L fritöz için A101 kampanyası

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN