AK Parti İl Başkanı Olğaç, İl Teşkilatı ile AK Partili Belediyelerince Deprem Bölgelerine Yapılan Yardımları Açıkladı

AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, il teşkilatı ile AK Partili ilçe belediyelerinin deprem bölgelerine yönelik gerçekleştirdikleri yardımları ve çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem felaketi sonrası, depremin ilk gününden itibaren AK Parti Siirt il teşkilatı ve AK Partili belediyelerle deprem bölgelerinde yardım çalışması başlattıklarını belirten AK Parti Siirt İl Başkanı Olğaç, yardımların ve çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Türkiye'yi sarsan deprem felaketi haberini alır almaz 250 kişilik ekiple deprem bölgesine giden İl Başkanı Olğaç, depremzedelere ivedi bir şekilde ayni ve nakdi yardım yapılması için harekete geçtiklerini belirtti.

“513 Gönüllü Personelle Arama Kurtarma Çalışmalarına Destek Verdik”

İl teşkilatı ile ilçe belediyelerinden aralarında kepçe operatörleri de olmak üzere 513 gönüllü personelle arama kurtarma çalışmalarına destek verdiklerini belirten İl Başkanı Olğaç, “Deprem haberini alır almaz il teşkilatı ve AK Partili belediyelerimizle bir araya gelerek, deprem bölgesine gittik. 471 gönüllü personel, 42 profesyonel arama kurtarma görevlisi, 22 iş makinesi ile deprem bölgelerinde enkazda kalan vatandaşları kurtarmaya çalıştık. 35 gıda insani yardım tırı, 5 otobüs, 4 transit, 17 pikap, sarf malzeme ve kurduğumuz mobil mutfaklarla depremzede kardeşlerimizin yaralarını sarmaya çalışıyoruz.”

Siirt Halkı Birliktelik ve Dayanışma Örneği Gösterdi

Siirt halkının depremzedelere destek konusunda örnek davranış sergilediğini belirten Olğaç, “Siirt halkı muhteşem bir şekilde birliktelik ve dayanışma örneği gösterdi. İl teşkilatı, AK Partili belediyeler, devlet kurumları, Sivil Toplum Kuruluşları ile vatandaşlar depremzedelere destek olmak için bir oldu ve olmaya da devam ediyor. Siirt halkına bu konuda duyarlılıklarından dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Depremzede vatandaşlarımızın yaralarını hep birlikte sarmaya devam edeceğiz. İlimize gelen 5 bin civarında depremzede kardeşlerimizin yanındayız.” 
 

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN