Veysel Karani Mahallesi'nde Yola Çıkan Kadın Muhtar Adayı Zeliha Oktayi, Kapı Kapı Geziyor

Siirt'te Veysel Karani Mahallesi'nde, 2024 Yerel Seçimleri'nde Kadın Muhtar Adayı olarak yola çıkan Zeliha Oktayi, mahalle sakinlerinin kapılarını çalarak çalışmalarını sürdürüyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Mahalle Halkının Kapılarını Çalan Kadın Muhtar Adayı: Zeliha Oktayi

Mahallede aktif bir şekilde çalışmalarını sürdüren Zeliha Oktay, seçim kampanyası kapsamında kapı kapı dolaşıyor ve mahalle sakinlerinin nabzını tutuyor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Artı Siirt (@artisiirt)'in paylaştığı bir gönderi

Oktay’ın çalışmaları sırasında dile getirdiği, “Sıkılmadık el, çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız.” ifadesi, kampanya sürecinde gösterdiği kararlılığı ve samimiyeti vurguluyor.

Mahalle Sakinlerinden Gelen Dilek ve Dertleri Dinliyor

Mahalle sakinleriyle birebir iletişim kurarak, onların sorunlarını, tavsiyelerini ve taleplerini dinleyen Zeliha Oktay, mahalle halkının nabzını yakından tutuyor.

Oktay, seçim çalışmalarını Artı Siirt Haber Ajansı Muhabirine değerlendirdi.

Artı Siirt Haber Ajansı Mikrofonlarına konuşan Oktay, seçim çalışmalarında özellikle kadınlardan destek beklediğini belirtti.
Veysel Karani Mahallesinin Siirt’in gelişmekte olan bir mahallesi olduğunu ve mahalle sorunlarını bire bir takıp ettiğini belirten Oktay, “Ben 5 yıldır bu mahallede oturuyorum. Siirt’in gelişmekte olan bir mahallesi ama ne yazık ki ulaşım ve sağlık konusunda büyük sıkıntıları var. Bunu kapı kapı dolaştığım da da mahalle sakinleri bu şikayetlerini dile getiriyor.” Dedi.

Siirt’in en büyük mahallelerinden biri olmasına rağmen henüz bir sağlık ocağının olmamasının vatandaşların mağduriyetine neden olduğunu belirten Oktay, olurda seçilmem durumunda ben bu sorunları yakından takip ederek gerekli mercilere başvurularda bulunacağım. Mahallemize bir sağlık ocağını kazandırmak için mahalle sakinleri ile birlikte çabalayacağız. Öte yandan ulaşım noktasında yaşanan sıkıntıyı da yetkili kurum ve kuruluşlarla ilitişime geçip çözüme kavuşması içinde gayret göstereceğiz.” İfadelerini kullandı.

Oktay, sokak hayvanları, yeşil alan sorunu gib i mahallenin öncelikli sorunlarının çözüme kavuşması için projelerini hazırladığını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN