Vatan Partisi Milletvekili Adayı Demir: Erdoğan, Ethem Sancak'a Karşı Zehirlendi

Vatan Partisi Siirt İl Başkanı ve aynı zamanda Vatan Partisi 1. sıra Siirt Milletvekili Adayı Deniz Baran Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ethem Sancak'a karşı zehirlendiğini belirtti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Vatan Partisi Siirt İl Başkanı ve aynı zamanda Vatan Partisi 1. sıra Siirt Milletvekili Adayı Deniz Baran Demir, seçime ilişkin açıklamada bulundu. 

Reklamlara Tıklayarak Bize Destek Olabilirsiniz! Artı Siirt :) 

Demir, şöyle konuştu:  "İradesinin sandığa yansıması için Türkiye halkları pazar günü sandık başına gidiyor. Türkiye böylesine zor süreçten geçiyorken kimsenin apolitik tavır takınmaması  gerekmektedir. Türkiye’nin gömlek değiştireceği tarihi bir süreçte apolitik olmak, başını kuma gömmektir. Çünkü halkın vereceği karar, önümüzdeki beş yıl ve sonrası için Türkiye’nin iç ve dış siyasetinde belirleyici etken olacaktır. Halkımız bir şeyleri eleştiriyor, diye vatan haini ile suçlanamazlar böyle bir durum hayatın olağan akışına terstir. Eleştiri gücü insanı diğer varlıklardan ayıran önemli erdemdir. Keza benim yanımda en kutsal varlık insandır. Diğer tüm kurum ve etkenler insana hizmet için vardır. Bu sebeple seçmenlerimizin tümünü oyunu kullanmaları ve iradelerine sahip çıkmaları üzere sandık başına davet ediyorum. 
Siyasetçilere de çağrım şudur ki şiddet dilini ve şiddeti tırmandıracak bir dil  kullanmayalım, yediden yetmişe herkes siyasi söylemlerden etkilenmektedir. Barış ve sükûnet çerçevesinde genel seçimleri tamamlayalım. Özellikle bazı devlet memurlarının tarafsızlık ilkesine daha fazla halel getirmemeleri gerektiğinin altını çiziyorum.

Siirtli iş insanı olan Ethem SANCAK’ın AK Partiden ayrılmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?


Erdoğan bir gül, Ethem Bey de bu gülün dikeniydi. Şöyle ifade edeyim. Dikenler can acıtır fakat ne çok görevi varmış can acıtan dikenlerin. Bazı yapraklar, gülün su ihtiyacını gidermek için hacimlerini daraltarak dikene dönüşüyor. Yani gül için kendilerini feda ederek dikene dönüşen yapraklar var. Görevi bununla da sınırlı değil dikenin. Güneşe daha fazla yaklaşma arzusundaki gülün; etraftaki bitkilere tutunarak yükselmesini, dimdik ayakta durmasını, zararlı haşerelerden korunmasını ve aynı zamanda güle faydalı küçük sürüngenlerin korunmasını sağlıyor dikenler. Ethem Bey’de Sayın Erdoğan’ı ve Cumhuriyete halel gelmesini engelleyerek tıpkı diken argümanı görevini üstlenmiştir. Ethem Bey AK Parti’de Erdoğan’la yoldaşlık ettiği dönemlerde daima AK Parti daha ileri bir noktaya ve ülke refaha kavuşmuştur. Fakat bireysel çıkar peşinde olanlar Ethem Bey’e karşı Sayın Erdoğan’ı zehirlediler. Ve bugün maalesef ki AK Parti kan kaybediyor. Bunun sebeplerinden en önemlisi de bireysel çıkar ve hırsları olmayanların partiye küstürülmeleridir.  Ethem Bey Siirt’e sevdalı, batıla karşı savaş veren akıl ve bilimin ışığında insanlığın gelişeceğinin bilincinde olan iş insanı kimliğinden önce bir hak ve dava adamıdır. Sizin aracılığınızla da İstanbul’da tanıdıkları olan hemşerilerimize çağrıda bulunmak istiyorum:  Ethem Bey Vatan Partisi İstanbul ikinci Bölgeden 1. Sıra milletvekili adayıdır İstanbul’da oy kullanacak hemşerilerimizin oylarına talibiz.

Siirt için neler söylemek istersiniz?

Çocuğu aç baba, ataması yapılamayan üniversiteliler, işsiz evlat, tacize uğramış çocuk, öldürülen-susturulan kadınlar, yanmış ormanlar, denetimsiz yapılar için çarenin Vatan Partisi olduğunu düşünüyorum ve ben Siirt’ten 1. Sıra adayım Siirt halklarının oylarına talibim. 
Son yıllarda bir garip olduk yüzlerimizden samimiyet ve gülümseme kayboldu.  Toplumsal yaşamımızda huzur, güven, anlayış, hoşgörü ve sevginin giderek tüketildiğini görüyoruz. Sevgisiz bir toplumda nasıl yaşanır ki? Bir toplum öfkeyi ve yalanı, sevgi ve dürüstlükten daha üstün tutuyorsa, o toplumun zayıf düşüp yok olması bir an meselesidir. Yıllardır ekilen nefret ve kin tohumları yerine kalplere sevgi tohumları ekeceğiz. Çünkü toplumu birleştiren yapı taşı sevgidir.
Sözlerimi Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın Amasya Genelgesindeki şiarıyla bitirmek isityorum:
 Milletin İstiklalini Yine Milletin Azim ve Kararı Kurtaracaktır."

Vatan Partisi Milletvekili Adayı Demir: Erdoğan, Ethem Sancak'a Karşı Zehirlendi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN