Vali Osman Hacıbektaşoğlu Gençlere Seslendi! 'Gençlerimizi Kültür Sanatla Buluşturmaya Devam Edeceğiz'

Siirt Belediyesinin organize ettiği ve üç gün devam eden Siirt Belediyesi Gençlik Festivali sona erdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

USTA SANATÇI RESUL DİNDAR’LA MUHTEŞEM FİNAL

Festivalin son gününde heyecan ve eğlence zirve yaptı. Festivalin final sanatçısı Resul Dindar sahne aldı.

Siirt Belediyesi Kızlar Tepesi Anfi Tiyatro’da sahne alan ünlü sanatçı Resul Dindar, şarkılarını sevenleriyle birlikte söyledi.
Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği konserde Resul Dindar, seslendirdiği şarkılarıyla dinleyenlere unutulmaz bir konser programı yaşattı. Konser boyunca şarkılar hep bir ağızdan söylendi. Şarkılara eşlik eden gençler keyifli anlar yaşadı.

“GENÇLERİMİZİ KÜLTÜR SANATLA BULUŞTUTMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Konser öncesi vatandaşlara hitap eden Vali Hacıbektaşoğlu, Gençlik haftası kapsamında düzenlediğimiz bu festivalin asıl sahibi Siirtli hemşehrilerimizdir. Festivale büyük bir coşku katan ve katılımları destek veren tüm gençlerimize teşekkür ediyorum.  Tüm çabamız, çalışmalarımız sizler için, gençlerimiz için yani yarınlarımız içindir. Bu duygularla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik bayramlarınızı kutluyorum. Dedi.

Festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt Belediyesi olarak ilimizde gençlerimizi kültür/sanatla ve spor etkinlikleri ile buluşturmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Üç gün boyunca kültür, sanat etkinliklerine ve konserlere ev sahipliği yapan Gençlik Festivali başarılı bir final ile son buldu.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN