Vali Kızılkaya, Depremzede Aileyi Ziyaret Etti

Vali/Belediye Başkan Vekili Dr.Kemal Kızılkaya , 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 11 ilimizi etkileyen depremin 1. yıl dönümünde ilimizde ikamet eden depremzede aileyi ziyaret etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Vali/Belediye Başkan Vekili Dr.Kemal Kızılkaya , 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 11 ilimizi etkileyen depremin 1. yıl dönümünde ilimizde ikamet eden depremzede aileyi ziyaret etti.

Vali Dr.Kemal Kızılkaya eşi Nurten Kızılkaya, deprem bölgesinden gelen ve ilimizde misafir edilen "Yıldız" ailesini ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yıldız ailesi ile sohbet ederek, taleplerini dinleyen Vali Kızılkaya, "Zor günlerin birlik ve beraberlikle aşılacağını" belirterek, "Vatandaşlarımızın sevinçleri sevincimiz, üzüntüleri üzüntümüzdür. Her zaman özel misafirlerimizin yanındayız. Yanlarında olmaya devam edeceğiz"İfadelerini kullandı.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya’ya İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sabri Sidar ve AFAD Müdürü Cahit Akkoyun’da eşlik etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN