Vali Hacıbektaşoğlu, Vefat Eden Köy Muhtarı'nın Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Vefat eden Baykan İlçesi, Adakale Köyü Muhtarı ve Güvenlik Korucusu  Şahin Karadamar'ın ailesine ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu. 

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Siirt Valiliği sosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayınlayan Vali Hacıbektaşoğlu, Baykan İlçesine Bağlı Adakale köyüne giderek, Karadamar’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Karadamar ailesine taziye dileklerini ileten Vali Hacıbektaşoğlu, başsağlığı ve sabır diledi. 

Devlet olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olduklarını kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu, “Vefat eden değerli Köy Muhtarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailemize başsağlığı ve sabır diliyorum.” dedi. 

Merhum Adakale Köyü Muhtarı Şahin Karadamar’ın Babası Bedrettin Karadamar da “Bizleri bu acılı günde yalnız bırakmayan ve bizleri ziyaret ederek, acılarımızı paylaşan, Valimiz Sayın Osman Hacıbektaşoğlu ve beraberinde heyete teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyarette okunan duaların ardından Vali Hacıbektaşoğlu, köy sakinleri ile bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Hacıbektaşoğlu’na, Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Semih Sevinç, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Necmettin Özger ve Baykan Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Cemal Sarıyer eşlik etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN