Vali Hacıbektaşoğlu, Şehit Ailelerini Bayramda Yalnız Bırakmadı

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu Hanımefendi, Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit 'Anık' ailesini ziyaret etti, bayramlarını kutladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Vali Hacıbektaşoğlu, Şirvan’ın Maden köyü kırsalında 1985 yılında  bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca şehit edilen güvenlik korucusu Reşit Anık’ın Yeni Mahalle’de  yaşayan ailesini konutunda ziyaret etti, bayramlarını kutladı.

Ailenin sorunlarını dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu, şehit yakınlarıyla bir süre sohbet etti,çocuklara  çeşitli hediyeler takdim etti.

Şehit aileleri, bu mukaddes ülkeye kahraman evlatlar yetiştiren en değerli emanetenler olduğunu  belirten Vali Hacıbektaşoğlu, “Şehitlerden geriye kalan emanetlerine sahip çıkmak en önemli görevimizdir. Vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.”dedi. 

Çocukların Bayram Sevincine Ortak Oldu

Şehit aile ziyaretinin ardından Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindekiler daha sonra Çocuk Evleri’nde kalan devlet korumasındaki çocukları ziyaret ederek, çocukların bayram sevincine ortak oldu. 

Vali Hacıbektaşoğlu, çocukların bayramlarını kutlayarak kendileri ile sohbet etti, çeşitli hediyeler verdi. 

Çocukların eğitim durumları hakkında da yetkililerden bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu, Çocuklarla yakından ilgilendi. 

Ziyaretlere, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu ve  eşi Müzeyyen Yıldırımoğlu ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Gökhan Marakçı katıldı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN