Vali Hacıbektaşoğlu, Engelsiz Yaşam Merkezini Ziyaret Etti, Engelliler Haftasını Kutladı

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu ile birlikte 'Siirt Engelsiz Yaşam, Bakım Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan engelli vatandaşları ziyaret ederek, engelliler haftasını kutladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Gökhan Marakçı’dan Engelsiz yaşam Merkezinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu, Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile engelli bireylerin katkılarıyla yapılan ‘El Sanatları ve Resim Sergisi’ni gezerek, el emeği göz nuru ürünleri inceledi.  Engelli bireylerle sohbet ederek, kendilerini kutladı.

Engelsiz Yaşam, Bakım Rehabilitasyon Merkezi bahçesinde düzenlenen Fidan dikim etkinliğine de katılan Vali Hacıbektaşoğlu, engelli bireylerle birlikte fidanları toprakla buluşturdu.

Daha sonra Engelliler haftası kapsamında merkezin çok amaçlı salonunda düzenlenen programa katılan Vali Hacıbektaşoğlu, buradaki engelli bireylerin seslendirdiği türkülere eşlik etti.

Engelliler haftasını kutlayan Vali Hacıbektaşoğlu, Toplumsal bilinç ve farkındalığın oluşturulması açısından engellilerin sorunlarını ve engellilere yönelik yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi.

Buradaki program Şiir dinletisi ile sona erdi.

Programa, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Halil Doğanay, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Bülbül ve bazı kurum müdürleri katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN