Vali/Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, Esnaf ve Vatandaşları Ziyaret Etti

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilimize teşrifleri dolayısıyla düzenlenen '14 Eylül Siirt' in Şeref günü' kutlama törenlerine katılan Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya ve beraberindeki il protokolü tören sonunda, Cumhuriyet Meydanı ve Helvacılar çarşısında esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, taleplerini dinleyen Vali Kızılkaya, Siirt’in şeref gününü kutladı.

Mehmet Emin Kılıççıoğlu parkında vatandaşlarla bir araya gelen Vali Kızılkaya, kendileriyle sohbet etti. Daha sonra Siirt’e özgü yöresel incir satan bir vatandaşla sohbet eden Vali Kızılkaya, incirleri satın alarak vatandaşlara dağıttı. 

Siirt’in huzur ve güven veren bir kent olduğunu kaydeden Vali Kızılkaya, Siirt halkının, geçmiş dönemlerde olduğu gibi, her zaman devletinin yanında olduğunu, devlet-millet kucaklaşmasının en güzel örneklerinin burada hep birlikte yaşadıklarını belitti.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • KURTALANLI | 14 Eylül 2023 15:50

    ÖNCELİKLE SAYIN VALİMİZE SONSUZ TEŞEKÜRLERİMİZİ SUNARIZ GERÇEKTEN DE GELDİĞİ GÜNDEN BERİ HEP HALKI İÇİNDE VE HALKIN DERTLERINE DERMAN OLUYOR BİZİM DE İLÇE KAYMAKAMIZ SAMET BEY DE GELDİĞİ GÜNDEN BERİ HEP HALKIN İÇİNDE VE DERTLERİNE ÇARE OLMAYA ÇALIŞIYOR KENDİM ADINA SONSUZ TEŞEKÜRLERİMİZİ SUNARIZ BURDA BİR SIKINTIMIZ VAR SAYN KAYMAKAMIZLA GÖRÜŞMEK İSTİYORUZ AMA KAYMAKAMLIK ÖZEL KALEMDE GÖREVLİ PERSONEL GÖRÜŞTÜRMÜYOR VE GÖRÜŞMEMIZE ENGEL OLUYORLAR YANI BU ŞAHISLAR VADANDAŞ İLE DEVLET ARASINA GİRMİŞLER BU SIKINTIYI SAYIN KAYMAKAM BEYE İLETECEĞİZ BİR TÜRLÜ GÖRÜŞEMİYORUZ LÜTFEN SIZIN KANANIZLA BU SIKINTIMIZI SAYIN VALİYE SUNSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUZ SAYGILARIMIZI SUNARIZ

BUNLARA DA BAKIN