Üniversite Öğrencileri Dikkat! Sancaklar Vakfı Burs Başvuruları Başladı

Sancaklar Vakfı Bursu 2022 yılı başvuruları bugün itibariyle başladı. Başvurular 19 Eylül Pazartesi günü saat 17:00'a kadar süreceği açıklandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Siirt Sancaklar vakfından yapılan yazılı açıklamada, "Bu sene ağırlıklı Siirt il ve ilçeleri doğumlu ve Siirt il ve ilçelerindeki liselerden mezun olan öğrencilerin başvuruları dikkate alınacaktır." denildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Sancaklar Vakfı Bursu 2022 yılı başvuruları 12 Eylül Pazartesi günü başlayıp 19 Eylül Pazartesi günü saat 17:00'da sona erecektir.

Bu sene ağırlıklı Siirt il ve ilçeleri doğumlu ve Siirt il ve ilçelerindeki liselerden mezun olan öğrencilerin başvuruları dikkate alınacaktır.

Başvurular değerlendirildikten sonra burs kazanan öğrenciler 26 Eylül Pazartesi günü web sitemizde açıklanacak olup talep edilecek belgeler belirtilecektir.
 

Sadece 4 yıl ve üzeri devlet üniversitesi öğrencilerinin başvuruları dikkate alınacaktır. Bunun dışında ve kardeşinin bursu devam edenlerin müracaatı geçersiz sayılacaktır.

Burs başvuru formunda yanlış beyan tespit edildiği takdirde değerlendirmeye tabi tutulmayacak, burs kazanmış olsa dahi bursu iptal edilecektir.

BURSU DEVAM EDEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE: 

Bursu devam eden öğrenciler 07 Ekim 2022 tarihine kadar aşağıdaki belgelerin asıllarını kargo ile tarafımıza ulaştırmaları gerekmektedir:

•    Sabıka kaydının aslı (E-Devlet üzerinden alınan belgede geçerli olacaktır.)

•    Yeni tarihli öğrenci belgesinin aslı (E-Devlet üzerinden alınan belgede geçerli olacaktır.)

NOT: Banka veya telefon bilgileri değişen eski bursiyerler, yeni bilgilerini tarafımıza iletmeleri gerekmektedir.

Burs Başvuru Formu için Tıklayın.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN