Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması Yaapıldı! Siirt Üniversitesi Her zamanki Gibi..

Üniversite Araştırma Laboratuvarı (TÜMA) Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırmasını kamuoyuyla paylaştı. Araştırmada Siirt Üniversitesi son sıralarda yer aldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Üniversite Araştırma Laboratuvarı (TÜMA) Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırmasını kamuoyuyla paylaştı.

Yapılan araştırma lisans düzeyindeki üniversite öğrencilerinden geri bildirimler toplayarak Türk Yükseköğretim Sisteminin gelişimine katkı sağlamayı amaçlarken, üniversite öğrencilerinin deneyimlerini ve memnuniyetlerini anlama, öğrenci deneyimini zenginleştirmek ve üniversiteleri daha öğrenci merkezli olma yolunda bir yol gösterici olması açısından önemli olduğu belirtilen araştırmada Siirt Üniversitesi 199 Üniversite arasında 134. sırada yer aldı. 

Üniversitelerin genel memnuniyet sıralamasında Siirt Üniversitesi  199 üniversite arasında 134. sırada yer alırken, genel memnuniyet puanı 293 olurken, karne düzeyi ise FF (kaldı) olarak kaydedildi. 

Yine Siirt Üniversitesi  Devlet Üniversitelerinin Genel memnuniyet sıralamasında 126 üniversite arasında 84. sırada yer aldı. Genel memnuniyet puanı 290 olan üniversitenin karne düzeyi ise yine FF olarak kayıtlara geçti.

SİİRT ÜNİVERSİTESİ İLE İLGİLİ TÜM TABLOLAR

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN