Tillo Belediyesi Personel Alımı Yapacak!

Tillo Belediyesi Sivil Savunma ve İtfaiyecilik ön lisans programından mezunu en az (C) sınıfı sürücü belgesine sahip memur alımı yapacak.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Tillo Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alımı yapacak.

Tillo Belediyesi Memur Alımı Mezuniyet Şartları

1 İtfaiye Eri alımı GİH sınıfı 9. derece kadro için olacak. Başvuru için Sivil Savunma ve İtfaiyecilik önlisans programından mezun olmak, en az (C) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekiyor. Ayrıca Erkek/Kadın adayların başvuru yapabileceği memur alımı için KPSS P93 en az 55 Puan şartı var.

İtfaiye Eri Alımı Başvuru Özel Şartları

Başvuru için erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması. Boy ve kilo tespitleri belediyede yapılacaktır. Sağlık açısından kapalı mekân, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmaları, sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olması, daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmaması ile en az (C) sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekiyor.

Kamu Personel Alımı Başvuru Süreci

Tillo Belediyesi itfaiyeci alımı için adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeleri ile birlikte 3 Ocak 2023-05 Ocak 2023 tarihleri arasında ve mesai saatleri içerisinde şahsen yapacaklardır. Fakirullah Mahallesi, İbrahim Hakkı Meydanı, No:21 TİLLO/SİİRT) Tillo Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne yapabileceklerdir. İşte tüm detayların yer aldığı başvuru kılavuzu:

Tıkla HEMEN İNCELE! https://isilanlarikariyer.com/d/file/tillo-belediyesi-memur-alimi.20221123115314.pdf

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN