Tillo Belediyesi Günde 200 Kişiye Yemek İkramında Bulunuyor

Siirt'in manevi değerleri yüksek olan Tillo İlçesinde ilçeyi ziyaret eden vatandaşlara ve Belediye Personeline öğle arası yemek ikramında bulunuyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Siirt’in manevi değerleri yüksek olan Tillo İlçesinde ilçeyi ziyaret eden vatandaşlara ve Belediye Personeline öğle arası yemek ikramında bulunuyor.

Tillo Belediyesinin uyguladığı proje kapsamında günde yaklaşık 200 kişiye yemek ikramında bulunulduğunu açıklayan Tillo Belediyesi İdari Mali İşler Müdürü Seyfettin Aykaç, “Belediye hizmet binamızın yemek salonunda uyguladığımı proje kapsamında gerek Belediye Personeli ve gerekse İlçemizi ziyaret eden vatandaşlarımız bu imkândan yararlanabiliyorlar” dedi

Günde 200 vatandaşa 3 çeşit yemek ikramında bulunduklarını belirten Aykaç, “Tillo ilçemiz manevi değeri yüksek bir ilçemizdir. Yurdun dört bir yanından birçok misafirlerimizi ağırlıyoruz. Bu kapsamda gerek hizmet ve gerekse misafirlerimizi hoş bir ortam oluşturmak için Belediye olarak var gücümüz ile çalışmaktayız. İlk etapta personelimize çıkardığımız yemek ikramını yaygınlaştırarak imkânlar çerçevesinde ilçemizi ziyaret eden vatandaşlar içinde uyguladık ve takdir topladık. Belediye Başkanımız İdham Aydın desteğini alarak hizmet etme çalışmalarız devam edecektir” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN