TFF'nin yabancı oyuncu kararı Fenerbahçe'ye yaradı

Yabancı sayısı konusunda istediğini alan Fenerbahçe, önümüzdeki sezon şampiyonluk yarışına gireceği rakiplerine göre kadro avantajını korudu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yeni sezonda yabancı kuralının 8+3 şeklinde devam kararı almasıyla Fenerbahçe'nin istediği oldu.

Sarı-lacivertliler, önümüzdeki sezon şampiyonluk yarışına gireceği rakiplerine göre kadro avantajını korudu. Fenerbahçe’nin kadrosunda halen A Milli olan veya A Milli Takım'a aday 10 oyuncu bulunuyor: Altay Bayındır, İrfan Can Kahveci, Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler, Samet Akaydın, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Serdar Aziz, Emre Mor ve İrfan Can Eğribayat…

TAKVİYE: BERTUĞ VE MERT

Fenerbahçe yönetimi yerli oyuncu kadrosunu büyük oranda korumayı hedefliyor. Gençlerden Bora Aydınlık ve Emre Demir, rotasyona güç katacak.

Mevcut kadrodaki yerlilerden Nazım Sangare ve Serdar Dursun ile yollar ayrılacak. Mert Hakan Yandaş'a da Süper Lig kulüplerinden teklifler geliyor. Rotasyonun yeni transferlerle güçlendirilmesi de planlanıyor. Hatayspor'dan forvet Bertuğ Yıldırım, Fatih Karagümrük'ten sol bek Levent Mercan, Sassuolo'dan Mert Müldür, listedeki isimler…

BANIYA HAMLESİ

Öte yandan VavaCars Fatih Karagümrük'te forma giyen Rayyan Baniya, Fenerbahçe'nin gündemindeki isimlerden…

Babası Beninli, annesi Türk olan, İtalya'nın Bologna kentinde doğan ve ülkemizde yerli statüsünde oynayan 24 yaşındaki stoperin taliplileri arasında, Fenerbahçe'den aldığı Min-jae Kim'i İngiltere Premier Lig kulüplerine satmayı planlayan İtalya Şampiyonu Napoli de yer alıyor. Sarı-lacivertli yönetim, Fatih Karagümrük ile kontratı Haziran 2025'te sona erecek Baniya için hamle yapmaya hazırlanıyor.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN