Telefonun Dinlendiğini Nasıl Anlarım! Tüm Kodlar

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Burada yapmanız gereken *#21# tuşlayın ve arama tuşuna basın. Burada nelerin engelli nelerin aktif olduğuna bakabilirsiniz. Ayrıca da telefonunuzun dinlenip dinlenmediğini anlayabilirsiniz.

Akıllı Telefonunuzun Dinlendiğini Nasıl Anlarsınız?

Telefonun dinlendigini nasil anlarim

Telefonun dinlendiğini nasıl anlarım diyorsanız, aşağıdaki verdiğimiz kodlardan, bakarak bulabilirsiniz. Ayrıca telefonunuzda, mesajlarınızda yönlendirme var mı varsa da nasıl iptal edebilirsiniz. Hepsine birlikte bakalım.

1- Telefonum, Mesajlarım Yönlendiriliyor yada Dinleniyor Mu?

Burada yapmanız gereken *#21# tuşlayın ve arama tuşuna basın. Burada nelerin engelli nelerin aktif olduğuna bakabilirsiniz. Ayrıca da telefonunuzun dinlenip dinlenmediğini anlayabilirsiniz.

akilli telefonunuzun dinlendigini nasil anlarsiniz

2- Telefonunuzda Yönlendirme Varsa Nereye Yönlendirme Yapılmışsa Görebilirsiniz

Burada ise *#62# tuşlayın ve arama tuşuna basın. Telefonunuzun nereye yönlendirme yapılmışsa bunu görebilirsiniz. Operatör numarasına yönlendirilmiş olabilir.

Cebimin dinlendigini nasil anlarim

3- Evrensel Kod İle Tüm Yönlendirmelerinizi İptal Edebilirsiniz!

Telefon yönlendirme iptal kodu ##002# bu kod ile tüm yönlendirmelerinizi iptal edebilirsiniz.

telefon yonlendirme iptal kodu

4- Telefon Imei Öğrenme Kodu

Telefon imei öğrenme kodu *#06# telefonunuzun imei öğrenme kodudur. Bu kodu yazın ve arama tuşuna basın. Bu kodun öğrenilmesi önemlidir. Çünkü ileri ki, zamanda telefonunuzun başına bir şey gelirse hemen bulabilirsiniz. Bu yüzden bu imei kodunu alın ve saklayın.

Dinlendiğinizi Anlamanın Diğer Yolları

Akıllı telefondan dinleniyorsanız karşınıza anormal durumlar gelebilir. Bunları sizler için teker teker araştırdık birlikte bakalım.

1- Akıllı telefonunuzun şarjına dikkat edin, eğer herhangi bir dinleme olayı varsa çok kısa süre içinde bitecektir. Aniden birileri dinlemeyi etkinleştiriyorsa şarj hızla tükenecektir.

2- Telefon eğer dinleniyorsa aniden kızmaya hatta ateş gibi olmaya başlar.

3- Telefon aniden kendi kendine açılıp kapanıyorsa dinleniyor olabilirsiniz. Telefonu kapatmaya çalıştığınızda zorlukla kapanacaktır.

4- Gelen SMS’lere dikkat edin mesajlarınız kodlanmış olabilir.

5- Herhangi bir konuşma yaptığınızda telefonda eko olduğuna dikkat edin. Telefon konuşurken yankı da yapabilir.

6- Telefonu elinizdeyken bilgisayara, televizyona tutun eğer telefon sanki biri ile konuşuyorken gibi ses ve cızırtı geliyorsa dinleniyor olabilirsiniz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN