Tartıştığı eski eşini öldüren kadın aynı silahla canına kıydı

Çorum'da tartıştığı eski eşini öldüren kadın, daha sonra aynı silahla kendisini vurarak canına kıydı. Olay yeri ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından cenazeler otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Kale Mahallesi'nde iddialara göre, İlknur Aydoğan (35), bir süre önce boşandığı eşi Battal Alkan'ın (36) evine gitti. İkili arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Bu sırada İlknur Aydoğan yanında bulunan tabanca ile Battal Alkan'ı başından vurdu. Daha sonra ilk eşi F.B.'yi telefonla arayarak Battal'ı öldürdüğünü söyledikten sonra aynı silahla intihar etti.

CANSIZ BEDENLERİ BULUNDU

F.B.'nin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden polis ekipleri kapı açılmayınca itfaiyeden yardım istediler. İtfaiyenin yardımıyla eve giren polis ekipleri İlknur Aydoğan ve Battal Alkan'nın cansız bedeni karşılaştı. Olay yeri ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından cenazeler otopsi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN