Tarım ve Orman Bakanlığı müjdeyi verdi! 3500 personel alımı yapılacağı duyuruldu

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi 3 bin 500 personel alımı yapılacağını açıkladı. Vatandaşa müjdeyi veren Kirişçi istihdam edilmek üzere alınacak personel sayısını açıkladı. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu toplantısında alınan karar ile açıklanan alım adedi vatandaşı sevindirdi. İşte detaylar..

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Yapılan toplantıda 2023 mali bütçesi belirlendi. Toplantı çıkısında önemli açıklamalarda bulunan Bakan Kirişçi 3500 adet personel alımı yapılacağını kamuoyuna açıkladı. Bakan Kirişçi Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili sevindiren haberler de verdi. Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin 57'ye çıkarıldığını açıkladı. Bakan Kirişçi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu toplantısından sonra yapmış olduğu açıklamaları şu şekilde: 

 “Bu bölgelerimize günümüz fiyatlarıyla 750 milyon altyapı kredisi sağladık. İzmir Dikili’de Avrupa’nın en büyük jeotermal ısıtmalı Tarıma Dayalı İhtisas OSB’sinin inşaatı devam etmektedir.  Şimdi de Balıkesir’de dünyanın en büyük jeotermal ısıtmalı Tarıma Dayalı İhtisas OSB’sini kuracağız. Sadece İzmir’de en az yüzde 75’i kadın emekçi olmak üzere 3 bin 500 yeni istihdam sağlayacağız” dedi ve ekledi Tarıma Dayalı İhtisas OSB'sinin Balıkesir'de kurulacağını da belirtti. Dünyanın en büyük jeotermal ısıtmalı ihtisası olacak olan Tarıma Dayalı İhtisas OSB için yalnızca İzmir ili için en az 3500 adet personel alımı yapılacağını duyurdu.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN